Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 diablo tarzi spell uzerine paradoxdan bir eglencelik oyun, 25 ocakda cikacakmis zaman gecirmek icin iyi olabilir. http://www.paradoxplaza.com/games/magicka http://www.magickagame.com/ http://www.youtube.com/watch?v=gLX25_biXWQ http://www.youtube.com/watch?v=gtnBc14CAbE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Main Features: Innovative and dynamic spell casting system Up to four-player co-op in all game modes, as well as a single-player option Fight your way through 13 different campaign levels Explore an expansive realm of adventure to defeat the evil wizard Find and unlock challenges, items, and powerful Magicks Experience the parody and satire of a clichéd fantasy world System Requirements OS: Windows XP/Vista/7 (32- or 64-bit) Processor: Pentium Core 2 Duo 2.0 GHz or equivalent Memory: 1 GB RAM Graphics: GeForce 7800 or equivalent video card DirectX®: GeForce 7800 or equivalent video card Hard Drive: 500 MB Sound: DirectX9-compatible sound card Other Requirements: DSL Internet connection or greater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Açılmıştı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gelsin gelsin, severim ben boyle seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ya bende ben acmisim gibi hatirliyorum aradim aramadan ama bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Co-op olması yeter alınması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ahah sorry wrong clip oynanır bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 büyü güzeldir, büyü candır, büyü günahtır. ha bi de hep gıcığıma gider, bir sürü rpg var, abi hepsinin büyü sistemi aynı. fireball, lightning bolt, snowball bilmemne. yeter abi sıkıldım bunlardan. hayır bi de hep mage oynarım, birsürü oyun oynadım belki bunn büyü sistemi güzeldir diye, yok hepsinde aynı tırtlıkta çıkıyor. büyücü dediğin testislidir hacı, ateş-su-elektrik üçlemesinden biraz çıkmak gerek artık. belki bu oyun sağlar onu bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 snowball heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 morrowind'de spell satan vendorlarda bi spellin ismi snowball'dı mesela hakkaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://www.rockpapershotgun.com/2011/01/24/spell-check-5-mistakes-to-avoid-in-magicka/ Ahah co-op da beraber gebermece vs var, speller birbiri ustune gelip degisik etkiler yaratiyormus yanlis kullanildiginda tehlikeli vs. uzun bir yazi ama okunsa iyi olur. eglenceli gorunuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 tahta atan buyuculer istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Aldım ben, eğlenceli olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 aslinda alsam mı bilemedim ki iyiye benziyor bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 demosu steamda cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 oynadim beni asar sanirim bu oyun :) fazla karisik geldi alismisiz skill sistemine. bayaa degisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Karışıksa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 speller kendimize zararli , valla 4 kisi oynarken cinnet katliam olur. yanlis spelli kullan takimi yatir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 skill olayı cok eski zaten güzel alayim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 4000 spell mi diyor? Aynı kombinasyona sahip yok mu hiç? nasıl olur hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 toplam 8 element var iste, ornegin bir tas bir ates birlestirip salliyorsun, bu sekilde ciddi anlamda deli kombinasyon var oyuna girince goreceksin ben o yuzden beni asar dedim, elim kolum dolanir benim aksiyon esnasinda. birde yazili buyuler var misal, haste, 3 elementi birlestirip space e basiyorsun hizlaniyorsun falan. o sekiz elementi max 5 adet birlestiriyorsun , tabii olayin cok basindayim belki ilerde artiyordur, yani 2 ates bir elektrik bir heal birde beam koydun ne olur bilinmez sonu. ornegin shield var shield secip tas secersen shieldin tasdan oluyor ates secersen atesden falan. her garabet yaratiga ozel shield olacaktir. guzel bir olay alisinca daha da nefis olur hele co-op oynarken curcuna doner valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hobaa tam benlik aldım da aldım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 >first game, 1 player d/cs, i fall through map, cant loot objective to progress. >second game, crashes before it launches. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hmmm bende bunlar olmadi ama demo oynadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 oyun guzel baya. ama su tutorial kisminda mouseun orta tusuyla buyuyu yapmama ragmen o basamagi gecemiyorum. o yuzden tutoriali oynayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar