Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ya da öle bişi. Cevahirde bu mekan, 13TL sınırsız çin yemei ( aslında tam çin değil, asya yemekleri ama türk damağına uygun ). Momo bile var! Momo ki, momonun hastasyım ben,bolbol yerdim nepalde geldim aradım buldum sonunda. ( azcık büyük mantımsı bişi ) Güzel yer tavsiye ettim panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hulen tam da aç karnıma arka arkaya yemek konuları, vedat milorlar :D cevahirde 13tl ye sınırsız iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 aha bende nepalden geldikten sonra momo arıyordum heryerde bulamadım, sağol panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bu en üst kattaki yer mi? ben alttaki yeri seviyorum. bambu filizinin hastasıyım ve sadece orda var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar