Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

domain transfer -taşıma vs-

Magnum

Öne çıkan mesajlar

merhabalar, nacrugu.com diye bir domainim var kendisi godaddyden alınmış olmakta, geçenlerde olan bi olay yüzünden benim domaine de türkiyeden girmek mümkün değil, forumda bir kaç şey verildi düzeltmek için fakat kendi salaklığımdan olsa gerek beceremedim, aslında adım adım denileni uyguladım ama hâla olmadı. bende bu yuzden farklı yollar denemeyi düşünüyorum örneğin, domainimi başka yerden almak gibi. bu mümkün müdür yada transfer etme gibi bir şans var mı? Domaini kapatıp başka bir yerden alsam yine girer mi (türkiyeden girer mi yani?) neyse, cevaplarsanız sevinirim.

iyi geceler, teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o topicte konuşmuştuk. Mahkeme kararıyla engellenen onun sitesi değil. Godaddy'nin forward serverlarından ulaşılan bi site yüzünden forward serverın ipsi banlanmış. Bu yüzden forward'ı html sayfası üzerinden bedava hostla yapma açıklanıyodu o postta.

Godaddy'den başka yere transfer içinde önce işte godaddyden transferi açıcaksın, sonra yeni registrar'a gidip aktivasyon kodunla falan aktarıcaksın. Tekrar bir yıllık parasını ödüyosun bedel olarak da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...