Magnum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 merhabalar, nacrugu.com diye bir domainim var kendisi godaddyden alınmış olmakta, geçenlerde olan bi olay yüzünden benim domaine de türkiyeden girmek mümkün değil, forumda bir kaç şey verildi düzeltmek için fakat kendi salaklığımdan olsa gerek beceremedim, aslında adım adım denileni uyguladım ama hâla olmadı. bende bu yuzden farklı yollar denemeyi düşünüyorum örneğin, domainimi başka yerden almak gibi. bu mümkün müdür yada transfer etme gibi bir şans var mı? Domaini kapatıp başka bir yerden alsam yine girer mi (türkiyeden girer mi yani?) neyse, cevaplarsanız sevinirim. iyi geceler, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 domaini transfer edebilirsin kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ama bu sorununu cozmez tabiki. bir de site engellemeden kastin mahkeme karari ile engellenme falan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 evet, mahkeme kararı ile engellenmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?5,5212497 şu değil mi sorunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yurt dışından bir host al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 evet sorunum o fakat yapamadım(olmadı yani), kolayına kaçıyorum yani biraz işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Maheme kararı ile engellendiğinde ne yaparsan yap durumu düzeltemezsin diye biliyorum. Tek bildiğim www. yazmadan girilebiliyor olması lakin tamda emin değilim. diziizle.net o şekilde mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 zaten http://nacrugu.com diye ayarlamıştım, www eklemeden giriliyordu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ya o topicte konuşmuştuk. Mahkeme kararıyla engellenen onun sitesi değil. Godaddy'nin forward serverlarından ulaşılan bi site yüzünden forward serverın ipsi banlanmış. Bu yüzden forward'ı html sayfası üzerinden bedava hostla yapma açıklanıyodu o postta. Godaddy'den başka yere transfer içinde önce işte godaddyden transferi açıcaksın, sonra yeni registrar'a gidip aktivasyon kodunla falan aktarıcaksın. Tekrar bir yıllık parasını ödüyosun bedel olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 nasıl yani, godaddy de transferi açıcam para vericem sonra başka yerden o domaini alırken yine oraya da mı para vericem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yeni aldığın yere veriyorsun sadece para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar