yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 aylardır kullandığım fare ile klavyeyi bugün beyefendi tanımıyor. Napmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 farklı usb yuvasında dene. çalışırsa yuvalar, çalışmazsa aygıtlar yattara. farklı pcde dene, çalışırsa yuvalar, çalışmazsa aygıtlar yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Aralarına girme sonra onlar iyi olur sen kötü olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 farklı usb'leri deniyorum sağ taraftakiler hiç tepki vermezken sol taraftakiler aygıt tanınmadı falan diyor fareyi başka laptopta denedim takır takır çalışıyor maşallah niye böyle bişi olur durduk yere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 3-4 kere yeniden başlatmıştım gene yememişti de şimdi power düğmesiyle kapatıp bekleyip açınca kendine geldi kereta ne anlamsız hatalar üretiyo bu makineler yav bak boşuna konu açtırdı bana şerefsiz. snf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar