diablotg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yalnız kalmak istemiyorum , tutun elimden, sensiz olmak istemiyorum , vazgeçme benden, ağlamak istemiyorum , geçmek istemiyorum kendimden tek başımayım bu dünyada sanki yoksunum hepinizden. kırıldım,aldatıldım,unutuldum ama vazgeçmedim istedim hemde çok istedim ama olmadı ittirildim, dalga geçildim,eğlenildim hatta ezildim, seni sevmenin cezasını çok ağır çektim. Tuğrul GÜNER[signature][hline]
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 gözümü kapattım seni düşünüyorum belki sensizlik ağır geliyor kaldıramıyorum gözlerim doluyor tanrım ilk defa ağlıyorum yoruldum artık dayanamıyorum. ayaktayım uçurumun kenarındayım aşağıda sen varsın seni görebiliyorum o karşı konulmazlığınla beni çağırıyorsun artık vakti gelmişti yanına geliyorum. rüzgar tenimi okşarken seni hissedebiliyorum yanında olmama çok az kaldı sonunda biliyorum seni sarmaya geliyorum öpmeye geliyorum seninle sonsuz olmaya geliyorum. Tuğrul GÜNER[signature][hline]
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Benim hoşuma gitti..[signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Çok Güzel Yazmışsın diablotg ..[signature][hline]-------------- -[b]| A/P 07 | - --------------[/b] Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved She will be loved..
Öne çıkan mesajlar