yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 http://www.boston.com/bigpicture/2011/01/an_uprising_in_tunisia.html şu fotoğraflara baktım da bu Tunus, Türkiye'ye hem insanlarıyla hem de şehir dokusuyla çok benzemiyor mu yav? özellikle İzmir'e çok benzettim caddeleri, çarşıları, sokakları, binaları vs.. insanlarda araplık biraz daha belirgin ama %95'ini falan Türkiye'de görsem yadırgamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 nıçk gittim gördüm benzemio ama komşularına göre iyi bi ülke özellikle cezayire göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Benziyo , zaten ay yıldızlı onlarda :P Türk'lere saygıyla bakıyolarmış, bişey sanıyolarmış . Saflar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 tunus nerdeyse elden en son çıkan eyaletlerden biri ama bunun konuyla ne ilgisi var. yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 akdeniz kültürünün de benzerlikte payı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 akdeniz net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bu arada Cezayirdede protestolar varmış bugün birileri Tunustaki olayları Cezayire taşımak için acayip uğraş veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bağcıların arka sokakları gibi http://inapcache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bigpicture/tunisia_01_19/t08_26666469.jpg dedikleri gibi akdeniz insanı al türkiyeye koy adamları anlamazsın tunuslu oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kedisi bir başka bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 şu linkteki gibi fotoları gördükçe bizde işi sadece devlet büyükleri el sıkışıp o halde beklerken çapada çapada flaş patlatan sözde foto muhabirlerin aldığı parayı hakketmediğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 doğru bir noktaya parmak basmışsın dasaaa zaten o el sıkışma fotosu çekme olayı da tam ayak işi. ha gerçi fotomuhabirlerimize mi kızmalıyız yoksa basını yöneten kalın enseliler ile müşteri olan halka mı bilemiyorum sonuç da adamlar emir kulu bir yerde kim diyordur ki al koçum cebine şu kadar sigorta bu kadar prim git bize şurda güzel belgesel nitelikli fotoğraflar çek sen yaparsın aslanım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 misal şunlar çok canlı olm! fotoğraf ve haber verme görevini çok iyi yerine getiriyorlar. yoksa bizimkilerin çoğunun çektiğini ben dahi çekerimşöle diyim point and shoot olayında bile vasataltı dahi sayılmam fotoğraf olayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tunusta sağlam turizm var potansiyeli de büyük. kodamanlarının çoğu fransız vatandaşlığı da taşır bunların, avrupalıyık diye geçinirler, yine de halis muhlis arap hepsi en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar