Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Güç bela Kies ile telefonu bağlamayı başardım ama bu sefer de update etmeye çalışınca kendi kendine bağlantı kesildi diyor. Kullan varsa bir el atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hmm, normalde telefona girip "Ayarlar > Bağlantılar > USB > Kies " seçip, bilgisayardan önce Kies'i açtıktan sonra telefonu bağlayıp ( Kies mutlaka görücektir ) firmware update'e tıklayınca kendisinin otomatik olarak yapması gerekir. Netten biraz video araştırdım ama bulamadım, olmadı götür bi teknik servise güncellesinler yeni yazılıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 telefonu görüyor kies ama yükselt dediğim an bağlantı kesildi yazısı çıkıyor. anlamadım ben bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklordtz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Aket-Atum said: telefonu görüyor kies ama yükselt dediğim an bağlantı kesildi yazısı çıkıyor. anlamadım ben bu işi.Aynı sorun bende de var dostum. Eğer çözdüysen bu sorunu lütfen msj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 format atın tekrar kurun firmwareleri düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklordtz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 SoulCube said: format atın tekrar kurun firmwareleri düzelir.Cihazı daha yeni aldım hiç bir yükleme yaptım. Fakat sadece sorun firmware yüklemesi değil. Hiçbir uygulamayı veya oyunu internetten indirip telefona atamıyosun bağlantı kesildi diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 firmware ne sende? 1.0.2 - JK1 mi (son 3 hane ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklordtz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 benim cihazım 7233E firmware ise ilk 3 harfi 101 son üç harfi JJ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 abi ben gt-8500 kullanıyorum seninkini bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklordtz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Peki saol yine de :) telefonun hiçbir özelliğinden faydalanamıyorum şu an rezalet bir durum. Kies yazılımından kaynaklanıyo büyük ihtimal. Kies i de güncelledim fayda etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SoulCube said: abi ben gt-8500 kullanıyorum seninkini bilmiyorum :) bende de gt-8500 var allahın belası kies yine bağlanmaz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar