Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ameliyat sonrası

DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

10 aylık bir kedim var ve dün sabah 10 civarı kısırlaştırmak için ameliyat ettirdik. ama o vakit bu vakit bir şey yemiyo.

bugün büyüklerinden bi şırınga aldım tavuk çorbası yaptım onu ağzını ağzını açarak yedirmeye çalıştım ama yedikten bi 2-3 dk sonra kustu.

su içirdim aynı şekilde yine kustu.

herhangi bi şekilde kendisi bir şey yemiyo. ne yapmamı önerirsiniz?

kedilere serum veriliyo mu? götürsem serum bağlar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

dişi kedilerde kısırlaştırma ameliyatı daha zor erkek kedilerden. belki verilen narkoz fazla gelmiştir. yarın sabaha kadar düzelmezse tekrar götür bence veterinere.

kusma olayı falan normal aslında da işte ne kadar sürede geçer bilemedim tam. benim erkek olan kedi ameliyat olduktan 8-10 saat sonra başlamıştı bişeyler yemeye falan. dişi olanı yaptırmadık daha, 1-2 ay sonra bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

kusma yemek yiyememe ilk 1-2 gün normal, zaten boyut olarak 2 katına çıkacak o kedi bikaç ay içinde kısırlaştırıldığı için :)

ayrıca kediler çok uzun süre (15+ gün) aç kalabilirler zayıflama dışında problem olmaz.

asıl önemli olan yürümesinde, tuvalet yapmasında, atlayıp hoplamasında bi problem var mı ona bakman, fazla narkoz yerse bazı kasları offline olabiliyor hayvanların, çaresi de yok sonrasında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...