DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 10 aylık bir kedim var ve dün sabah 10 civarı kısırlaştırmak için ameliyat ettirdik. ama o vakit bu vakit bir şey yemiyo. bugün büyüklerinden bi şırınga aldım tavuk çorbası yaptım onu ağzını ağzını açarak yedirmeye çalıştım ama yedikten bi 2-3 dk sonra kustu. su içirdim aynı şekilde yine kustu. herhangi bi şekilde kendisi bir şey yemiyo. ne yapmamı önerirsiniz? kedilere serum veriliyo mu? götürsem serum bağlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 10 ay çok erken olmuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 8 ay öncesine yapmıyolar diye biliyorum ben 10 ay da erken mi operasyon için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 dişi mi kedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 evet dişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 10 aymı ? başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 dişi kedilerde kısırlaştırma ameliyatı daha zor erkek kedilerden. belki verilen narkoz fazla gelmiştir. yarın sabaha kadar düzelmezse tekrar götür bence veterinere. kusma olayı falan normal aslında da işte ne kadar sürede geçer bilemedim tam. benim erkek olan kedi ameliyat olduktan 8-10 saat sonra başlamıştı bişeyler yemeye falan. dişi olanı yaptırmadık daha, 1-2 ay sonra bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 eğer bu gecede yemezse bir şey götürcem tekrardan veterinere. 1.5 günde kilo verdi. ya da ben abartıyorum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Seni kisirlastiralim bakalim ameliyattan sonra yemek yiycekmisin. leave kediyi alone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ameliyattan, kisirlastirmadan sonra filan hayvanlarin gariplesmesini kavrayamayan insanlari anlamiyorum. kedinin testislerini kestirdik, artik cok tembel, neden? ehere mehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 sorun hareketlerinin değişmesi değil ki zaten değişmesi muhetemel olay. sadece yemek yememesi beni endişelendirdi. eğer serum veriliyosa öyle bişey varsa onu yaptırayım da kendine gelsin dedim. hoş zaten sabah önüne yaş mama koydum şapur şupur yedi şu an mutlu mesut geçiniyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 O narkozun etkisi yüzünden yiyememiştir/kusmuştur muhtemelen. İyi bari, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kusma yemek yiyememe ilk 1-2 gün normal, zaten boyut olarak 2 katına çıkacak o kedi bikaç ay içinde kısırlaştırıldığı için :) ayrıca kediler çok uzun süre (15+ gün) aç kalabilirler zayıflama dışında problem olmaz. asıl önemli olan yürümesinde, tuvalet yapmasında, atlayıp hoplamasında bi problem var mı ona bakman, fazla narkoz yerse bazı kasları offline olabiliyor hayvanların, çaresi de yok sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yürümede problem yok ama zıplama sorunlu şu an. eskiden imkansız yüksekliklere zıplardı ama şu an mutfak tezgahına zor zıplıyo. ama o düzelir diye ümit ediyorum çünkü en nihayetinde bi panterde olsa ameliyat olalı daha 2 gün oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 o kas olayı baya nadir görülen bi durum hemen telaşlanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 O artık bambaşka bir kedi...böyle kabulleneceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar