Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 garbıça açtım ölümcül değil fakat sindirim konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.geçenlerde waffle yiyip kustuktan sora hala kendime gelemdim bu yediklerini kusan zayıflamak istiyen genç kızlar gibi oldum ya midem bişi kabul etmiyor.yiyorum mesela gitmiyor yani duruo öyle sindiremiyorum anasını satim mecbur cıkarıyorum.bişi yiyemez oldum hani doktorluk bişi yok halkın yardımıyla cozulur bu iş.tavsiye lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 süt içmeyi dene ama az yağlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 şiddetli öksürük varsa reflü ihitmaline karşı bir doktora görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 aç karnına kefir iç her sabah baya yararlıdır. hem gastrit hem ülsere iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 waffle kusulur mu ya çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yok abi öksürük falan allah kahretsinki herşey o waffle ile o son wafflei yemicektik drumuu hakkaten.böyle hani sanki göbeğimde bi yerde tahta var.yediklerim onun ustunde duruyor ahaha su falan içiyorum mesela oda duruomus gibi hissediyorum. soda limon türk kahvesi nanelimon denediğim yöntemler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 canını sıktığın bişi var mı? psikolojik olabilir, bana olmuştu bi kere öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 gaz vardır gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 şimdi ik iseçenek var gibi 1- midesiz bir insansnı 2- mide kapakçığında bir sıkıntı var ve sürekli istifra yapmana neden oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 kapakcıgıma koyim vallahi evden cıkamadım bugun.yemek yedikten sora başladı bulantı kusma falan igrenç bir durum düzensiz beslenme sonucu bir sindirim problemim olmus olabilir.mideyi rahatlatsam bi düzenli beslenicem vallahi kendimi yılan gibi hissediyorum yediklerim göbeğimde duruyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bir hafta kadar sabahları bir kase dolusu yulaf ezmesi ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 iki yudum sut ic miden rahatsizlandiginda, mide yanmasi icindi bu ama belki faydasi olur. hicbir sorumluluk kabul etmiyorum, try at your own risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar