Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harvard Law School

quixef

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Öfff...

O 13 Ekim de Under Review, 27 Ekim de application complete ten sonra TIK yok. Millete gene rejectionlar, holdlar, bazı bazı acceptance lar vb. gırla gidiyor. Geçen sene başvurum geç değerlendirmeye alındı dedim, bu sene erken başvurdum, bu sene de Harvard bana sabrın değerini öğretmeye karar verdi galiba.

Geçen sene waitlistten çekildim, bu sene sessizlik, adamlar bir la yörü git dese rahatlıycam da, demiyorlar işte, ya olursa ya olursa diye kafayı yedirecekler insana dsdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Öfff...

O 13 Ekim de Under Review, 27 Ekim de application complete ten sonra TIK yok. Millete gene rejectionlar, holdlar, bazı bazı acceptance lar vb. gırla gidiyor. Geçen sene başvurum geç değerlendirmeye alındı dedim, bu sene erken başvurdum, bu sene de Harvard bana sabrın değerini öğretmeye karar verdi galiba.

Geçen sene waitlistten çekildim, bu sene sessizlik, adamlar bir la yörü git dese rahatlıycam da, demiyorlar işte, ya olursa ya olursa diye kafayı yedirecekler insana dsdfs.

undergrad i nerde yaptin?
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtiçinde. Bir avantajım yok yani, doğrusu bulabildiğim tek Türk HLS yi kazanan, önce Columbia da undergrad yapıp ardından girmiş ancak, objektif kriterlere uyuyorum, dolayısıyla bilemiyorum ona takılıp takılmayacaklarını, Amerika da alınanlar arasında oranın Iğdır Üniversitesi ayarındaki okullarından insanlar da var sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

iyide lisansi hangi okulun hangi bolumunde yaptigini sordum ben sana. Harward law schoolun alma kriterini sormadim...

Yürü git başka topicte atarlan arkadaşım. Yanlış anlamışım ne için sorduğunu, ki hala bu bu yüzden soruyor olabilirsin (- Oradan Harvard mı? *viskisinden bir yudum alır* yoo dostum yoo)

Ankara Üniversitesi İşletme bölümü, sözün kısası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...