Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aehuaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 anladım ama girme şansın yüksekse niye çekildin ki waitlistten.yani bi kenarda dursaydı,boşalacak bi kontenjanı zorlasaydın daha iyi olmazmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Abi oku thread i işte ya, cevap yazdıkça troll toplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bu seneki macera resmen başladı :) Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hayırlı olsun imgur kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 quixef said: Bu seneki macera resmen başladı :) Bu mesajı güncelleyemiyorum, aşağıda Photobucket e yüklü hali mevcut, işteydim ilkini gönderdiğimde o yüzden Websense blokluyordu bu tarz şeyleri: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 sansürlenmiş ss hiç ilgi çekici değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 throine said: sansürlenmiş ss hiç ilgi çekici değil. Benim kimlik bilgilerim bende kaldıktan sonra ilgi çekmese de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 düz siyah değil de bulanıklaştırsan daha güzel görünürdü eheh bu arada hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bol şans! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 panpa eşortman takımı+cap yollarsın artık bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hadi hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kabul mü aldın daha onay aşamasında mısın? İkisi içinde hayırlı olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ilk başvuruyu yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Hayırlı olsun olur umarım heyecanla okudum 10 sayfa lol. Hangi bölümden mezun olmuştun bu arada merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Sadece başvuru için 85$ iyimiş :) hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 2 kere gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 uludağ geçen sene 100 tl alıyordu, bilginize askhafks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Öfff... O 13 Ekim de Under Review, 27 Ekim de application complete ten sonra TIK yok. Millete gene rejectionlar, holdlar, bazı bazı acceptance lar vb. gırla gidiyor. Geçen sene başvurum geç değerlendirmeye alındı dedim, bu sene erken başvurdum, bu sene de Harvard bana sabrın değerini öğretmeye karar verdi galiba. Geçen sene waitlistten çekildim, bu sene sessizlik, adamlar bir la yörü git dese rahatlıycam da, demiyorlar işte, ya olursa ya olursa diye kafayı yedirecekler insana dsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Sakin ol bekle ya, yapabileceğin bir şey yok sanırım beklemekten başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 quixef said: Öfff... O 13 Ekim de Under Review, 27 Ekim de application complete ten sonra TIK yok. Millete gene rejectionlar, holdlar, bazı bazı acceptance lar vb. gırla gidiyor. Geçen sene başvurum geç değerlendirmeye alındı dedim, bu sene erken başvurdum, bu sene de Harvard bana sabrın değerini öğretmeye karar verdi galiba. Geçen sene waitlistten çekildim, bu sene sessizlik, adamlar bir la yörü git dese rahatlıycam da, demiyorlar işte, ya olursa ya olursa diye kafayı yedirecekler insana dsdfs. undergrad i nerde yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Yurtiçinde. Bir avantajım yok yani, doğrusu bulabildiğim tek Türk HLS yi kazanan, önce Columbia da undergrad yapıp ardından girmiş ancak, objektif kriterlere uyuyorum, dolayısıyla bilemiyorum ona takılıp takılmayacaklarını, Amerika da alınanlar arasında oranın Iğdır Üniversitesi ayarındaki okullarından insanlar da var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 iyide lisansi hangi okulun hangi bolumunde yaptigini sordum ben sana. Harward law schoolun alma kriterini sormadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Glatheros said: iyide lisansi hangi okulun hangi bolumunde yaptigini sordum ben sana. Harward law schoolun alma kriterini sormadim... Yürü git başka topicte atarlan arkadaşım. Yanlış anlamışım ne için sorduğunu, ki hala bu bu yüzden soruyor olabilirsin (- Oradan Harvard mı? *viskisinden bir yudum alır* yoo dostum yoo) Ankara Üniversitesi İşletme bölümü, sözün kısası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar