Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Selamlar, Şimdi geçenlerde bi yakınıma şirket websitesi için yardımcı oldum vs vs. Neyse. Sadece bikaç link eklendi felan. O linklerden popup açtırıp resize verdim ve yazıları tam oturttum. Sonra o açılan popup linklerine de tıklayınca, alakalı olduğu PDF başka bir sayfa içinde açılıyor. Bu bütün bahsettiklerim FF da gerçekleşiyor ancak, IE da ne sayfa resize oluyor ne de PDF açılıyor. EKsik olan IE uyum kodu nedir abi? Araştırmama rağmen doğru araştıramadım sanırım. Bulamıyorum. Tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 UP abi yokmu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 public adresse link verirsen belki daha fazla yardimci oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 http://www.temat.com.tr/ourservices.html En alttaki iki link mesela. Bahsettiğim popup resizeları ve pdf açılmaları hep güzel bir şekilde ayarladığım gibi çıkıyor firefoxda ama IE de tam tersi... Ne resize oluyor ne de pdf açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 <a onfocus="this.blur()" onclick="NewWindow(this.href,'Etüt Projeleri','480','300','no','center');return false" title="Proje örnekleri için tıklayınız" href="javascript:void();"> Müşavirlik hizmetleri</a> bu sekilde duzeltirsen olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 jquery yükleyerek kurtuldum. Teşekkür ederim gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar