pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Mekan tavukcu evet ismi tavukcu ama raki balik yapcaz. ziya gokalpe giriyosunuz inkilap sokagi taksi duragi var hemen onunde. ziya gokalp ne la diyenler icin kizilaydaki hayvani mado nun tam karsisinda Yarin aksam dersim var kizilayda olmam bi 7yi bulur rahat geliyorum diyenler om den isim ve tlf gonderirse coh iyi olur coh da gozel iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben istanbuldayım artık. ankarada olsam gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ben ne zaman kurabileceğim bı cümleyi ellaaaam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 offf ellaam dedi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Ella Ella metsz Ella Entu kağe viyella Entu kağin ağhçkenin yar A'sti kağsiyuz yalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 @vidar Eyvallah hacim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 oo serhan da geliyomuş tamam =) da mekanı beğenmeyen çok sanırım başka yerde olmaz mı pascal?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Hehe du bakalım belli deil daha izin alabilirsem hatundan :p Bnm mekan hakkinda yorum yapmam dogru olurmu bilmiorum ama bencede mekan pek gzl degil daha önceki deneyimlerime dayanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 mekandan beklentilerinizle alakalı biraz, şekil şemal müzik falan olmasın diyosanız, mezeler güzel olsun çok kazık olmasın diyosanız tavukçu on numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 canim tavuk cekti acim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 O civarlarda birkac mekan daha var coguna da gittim mesela biraz yukarda marti var ne bilim yukselde var benzeri mekanlar Tavukcudaki 80 kusur yasindaki dayinin her masaya gelip hosgeldiniz demesi bile benim icin orayi digerleri arasinda farkli bir yere koymam icin yeter sebep. Sirf meyhane pilavi icin bile gittigim oldu ki enfes yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Su behzattaki rakici nerdeydi? Adi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Vidar said: mekandan beklentilerinizle alakalı biraz, şekil şemal müzik falan olmasın diyosanız, mezeler güzel olsun çok kazık olmasın diyosanız tavukçu on numero Cicek pasaji stayla isteyorlar galiba Alperen arkadaslar benim kafa kaldirmiyor artik o kadar gurultuyu muhabbetimi edip demlenmek istiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 copry said: Su behzattaki rakici nerdeydi? Adi neydi? Gop taydi galiba orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 fikir olsun diye söylüyorum, 7 kapı da iyi bence rakı için ama hiç balık yemedim orda. perşembe günü pek kimse olmaz gürültü de olmaz muhabbeti rahat rahat ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 o kadar balik balik dedim gittim barbun aldim valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 yaz benıde numan gelirim büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 tmm aksama gorusuruz o zaman bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Ee kimler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Sen ben bi de spastikserce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Dasaaa yi da istiyom ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Dasaaa balam sen de gelirseen diyebiliriz ancak tr de olsa gelirdi kirmazdi kardesini di mi dasaaa bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 abi kan alıyorlar burda resmen benden, o değil notlarda kötü gdfdsg. en kısa zamanda tekrar yapılsın geleyim bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 kafkada cila atiyoruz beyler too late too late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Eglendik la biz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar