Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Dün karaköyden kadıköye geçiyorum Turyol motorlarıyla. Kenarda oturmuş Aziz İstanbul u =) seyrediyorum. tekne dönünce Sirkecideki Denizcilik İşletmelerinin önündeki limanda heybetli masmavi kocaman bir yat gözüktü. Şaşırdım ilk gördüğümde hayatımda gördüğüm en güzel tekneydi yatlara meraklı olan biri olarakdan Sürekli düşündüm kimin acaba flm diye.Sonra otobüste gözüm gazeteye ilişti. Fotoğrafı vardı Başlıkta "Paul Allenin muhteşem yatı Çeşme de" yazıyordu. Meğerse yat Microsoftun ortağı Dünyanın 5. zengini Paul Allene aitmiş. Ama hayatımda gördüğüm en güzel tekneydi. Tekne yüzünden arkadaki binalar gözükmüyordu =)[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ana fikri?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 laaan kroz ?[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hayvanlık yapma adam yat yapmış senin ettiğin lafa bak[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar