drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hiçte öle diil abi, ne kızlar var tanışmak için takla atan erkeklerle... yada bana denk gelio onlar... saygılarımla...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 gr@lsın demiştim dimi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 walla kadın bi baarırsa sapık vaarr imdaatt vs. taam ayvayı ydin ben ondan korkarım en çok[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 sen ballısın drizzt_chosen[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Sly-One, 28 Ağustos 2004 23:02 tarihinde demiş ki: gr@lsın demiştim dimi. zuhahah Yahu drizzt kardeş bu ülkede eğer bi kız güzelse %90 burnu havada olur, kaçar ve sende kovalamak zorundasındır..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: elle_iphe, 28 Ağustos 2004 21:20 tarihinde demiş ki: ya can! kızdırma kafamı yok demiodur.. ya nerden çıktı şimdi ya.. ): ): nerden çıktı? hiçbir erkek "abi dur ben şu kızla arkadaş oliim sırlarımı anlatayım kesin tam kafama göredir" diye düşünerek takla atmaz tanışmak için[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 can mısın sen de?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Proxa, 28 Ağustos 2004 23:26 tarihinde demiş ki: said: elle_iphe, 28 Ağustos 2004 21:20 tarihinde demiş ki: ya can! kızdırma kafamı yok demiodur.. ya nerden çıktı şimdi ya.. ): ): nerden çıktı? hiçbir erkek "abi dur ben şu kızla arkadaş oliim sırlarımı anlatayım kesin tam kafama göredir" diye düşünerek takla atmaz tanışmak için kızlar daha iyi "kenk" olabiliyor cogu zaman[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ne alakası var[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 mix ben henüz öyle bir kıza rastlayabilmiş değilim..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ARkadaşlar kasmayın kendinizi bunlar için.Bayan nüfusu gün geçtikçe artıyor abi.Onlar bize muhtaç durumdalar.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ramses kız arkadaşın yok di mi..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Çok mu belli oluyor?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Evet oluyor? Çanakkale'de ne var ne yok? Kız yok? [signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ben karizmayım kızlar yolda beni yalıyorlar. Hiç gerek yok tanışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 azhahuha ramses arcane şu 3 postunuzu okuduktan sonra gülmekten kramp girdi yemin ediyorum :lol:[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Sailor, 28 Ağustos 2004 18:15 tarihinde demiş ki: yüzsüz olmayı isteyeni de ilk defa görüyorum. lol[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Slat, 29 Ağustos 2004 00:52 tarihinde demiş ki: azhahuha ramses arcane şu 3 postunuzu okuduktan sonra gülmekten kramp girdi yemin ediyorum :lol: Aynı şeyleri yaşıyorum şuanda...[signature][hline]Madcat.. Bana Candan Bir Kez AŞKIM Diyen Mi Var.... Senden Başka.... [Bu mesaj Epxmadcat tarafından 29 Ağustos 2004 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Bellow, 28 Ağustos 2004 18:25 tarihinde demiş ki: o değil kız çok kötü koydu ben - slm kız - gülümsedi (içimde bir umut uyandı ) ben - tanışabilirmiyiz (oturmaya hazırlanırken ) kız - gülümseyerek hayır sadasdasd ben - geri döndüm karşı masaya oturdum :) düşünmek bile garip hissettiriyor eheha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: RamsesII, 29 Ağustos 2004 00:18 tarihinde demiş ki: Çok mu belli oluyor? hayır canım hiç belli olmuyor lol ps:imzamı okuyunuz[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ben gralım kızlar bi baktımı bir daha bakmıo :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Sailor, 28 Ağustos 2004 18:15 tarihinde demiş ki: yüzsüz olmayı isteyeni de ilk defa görüyorum. Bunun yüzsüzlükle ne alakası var. Kızlarla tanışmak konuşmak yanlış bişeymi? İstersen senin çocukluğuna inelim biraz :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Llama, 28 Ağustos 2004 22:54 tarihinde demiş ki: hıc bır kızla tanısmak ıcın bı yerlerımı yırtmadım bana ters olcagı varsa bı sekılde olur Sen bu gidişle suya sabuna daha çok başvurursun zaten webcam'le gördüm neye benzediğini :) Fırıncı atletiyle karşıma çıktın :D Diğer konuya gelince,arkadaşında dediği gibi kızın gözlerinde umut varsa,gidip bişey sorabilirmiyim(evet cevabını farzederek devam ediyorum),Adınızı öğrenebilirmiyim diye sorarım.Sonrası bişekilde gelir zaten çok zor değil.Ama hayır diyerek mort ederse Dünya ahiret bacım olsun(Ps:Ayda yakalarsam Affetmem ama)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ya olurmu ya, kıza gidip adınızı öğrenebilirmiyim dersen kız da tabiki hayır der.Evet diyen kız da kız değildir zaten. :) Tamamen insana kalmış bi durum bence, taktik, konuşma,tanışma yalan.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE The Lost Age Developer Brook Radio Lostage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ehem, Deneyim konuşur değilmi.2 aydır alanyada neler yaptığımı sana msn'den çıtlatmıştım sanırım :)[signature][hline][spo1=Paticik Halay ekibi]_o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar