Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ce$meye ark. bulamadın dıye mı antalya oldu? sen sıkma canını ce$me de hollandalı cok :)[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Çok kaprisli oluyor onlarda burada İngiliz var 2 biradan sonra ne yaptıklarını bilmiyorlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben o anlamda demedım.hollandalı derken ne demek ıstedıgımı dyna anlar.[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: screamer, 21 Ağustos 2004 18:05 tarihinde demiş ki: Çok kaprisli oluyor onlarda burada İngiliz var 2 biradan sonra ne yaptıklarını bilmiyorlar Birader çok şanslısınız valla 2 biraya zom oluyorsa... İngilizlerde güzel olur hem[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 İngiliz ler genelde Antalya yı tercih ediyor zaten ben de İngilizce den başka yabancı dil bilmiyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 walla uçakla gelmen zor ihtimal, 27sinde onur air de yedek sayısı 75 idi yarım saat kadar önce. yuh dedim. ama belki atlas ın sabah 11.00 uçuşunda fln yer vardır.[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bak buda var tabi[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yarın sabah bi arıcam hepsini olmadı havaalanına gidip ordan falan bakarım artık zaten metro ile 15 dk mesafede yakın evime fln sezon bitimine yakın aslında olması lazım dönüş için yer bulunması zor oluyo diye duydum ben[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 evet ucak bileti bulmak ne mümkün :) pazar gününe var demişti fly okadar bekleyemem demiştimde işleri anca bugune hallettim bu akşam otobüsle, ulusoy tur. la geliyorum aksam saat 21.05 otobüsü herhalde 12 saatte gider perşembe sabah 9 gibi antalya da olurum , antalyalı olup da ortamlara takılmak isteyen pati varsa haberleşelim bulusalım falan :) min 1 hafta max 2 hafta kalıcam antalyada[signature][hline]Grandmaster Hamburger
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Evet ole ucak bıletı bulamazsın kolay zaten thy'e hıc bulamazsın onlar son dakıkaya kadar full rezarvasyonlu ve adam kayırıyo. Fly ıyı aslında onlar rezervasyon yapmıo ole son gunu kadar yaptıgın gun alıcaksın olayı ıdı Pazar gunude hepsı dolludur ama hafta ıcıne fLy'da yer oluyor ama almıssın sen otobusu Iyı Tatıller =)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ıhh fly aradım dedi cuma cumartesi ve pazar var sonra baktı cuma ve cumartesi doluymuş pazar var dedi bende okadar bekleyemem dedim dönüş için 10 eylüle ayırttım bir yer thy ise her gün boş yer var ama 130milyon fly 85 milyon 130 vermem ben o yuzden thy den vazcaydım zaten otobüste max 2 saat ayık duruyorum bole uzun yollarda gerisinde hep uyurum[signature][hline]Grandmaster Hamburger
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Uyursan ne mutlu sana ben beceremem o ısı otobuste ucakta arabada falan =)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 dyna konyalatı plajı rezalet durumda tankerler sürekli boşaltıyolar pisliklerini dip gözlükle bile gözükmüyor full pislik[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Senin dediğin falezlerin olduğu taraf biraz uzağa giderse sağlam yerde yüzer veya direk Lara ya git[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 otobusle gidecekseniz [biraz gec olmu$ ama herkese tavsiyem olsun] boss otobuslerini secin tek kisilik koltuklardada fiyat farki yok 50~ milyon yaninizda kimse yok koltuklar a$iri rahat mis gibi gelip gidiyosunuz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Aqualand e git kesin, kendini bir anda Turist gibi hissedebilirsin, Rus ve İranli kayniyo (: iranlılar bozuyo olayida ruslar yakışıyo oraya (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Aqualand a zırt bırt giderim ben bila doğru dürüst İran lı göremedim sen heralde tam kafilesine rast geldin bu arada Aqualand ı fazla tavsiye etmem her tarafınız çizilir Aquapark daha iyidir[signature][hline]Lil'Alur for Shar
bucci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 uçakla gitmen daha iyi olur.[signature][hline]Goodbye blue sky.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aldım bileti son hazırlıklar fln ehe sonra ver elini akdeniz :) dönüş eger 10 eylulde olsun dersem ucak bileti ayırttım fly a o güzel olcak 1 saatte mis gibi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
bedeviizz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: screamer, 21 Ağustos 2004 18:24 tarihinde demiş ki: İngiliz ler genelde Antalya yı tercih ediyor zaten ben de İngilizce den başka yabancı dil bilmiyorum nasıl? nerde? ben başka bir şehirde mi yaşıyorum yoksa... =D bu arada Dynamick, o 1 saati sen 3,5 saat yap en azından. 2 saat önce hava limanında olman gerek; bir de alana ulaşım için en az yarım saat harcayacaksın... Turist arıyorsan Kemer'e takıl. Antalya'da sınırlı mekanlarda bulabilirsin ortam... [Bu mesaj bedeviizz tarafından 25 Ağustos 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ucak la gıt senı ucurtturarak goturuo[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Elrond_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 valla ucakla gideyim dedim ama yer yok otobuslerde dolmuş çaresiz arabayla gidecez işin kötü yanı yarında geri döncem cile allahım cile antalyaya gitmek üfff....
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: DynamicK, 21 Ağustos 2004 15:43 tarihinde demiş ki: konyaaltı plajı ne durumda şuan hangi kısımları iyidir tavsiyeler falan alalım nerelerde denize girelim nerenin eğlencesi iyi nerde turistler bol :-) annem ayın 2 sindemi ne bi otelde başlicak bizde orda kalcaz bekleriz :P hatta bi pati partisi vermeyi düşünüyorum ? ne dersiniz? :O neden yazzdın diceksin? konyaltı plajı sux LARA TARAFI rullazda ondan :) annem lara tarafında çalışacağı icin oranın beach i daha iyi :D:D [signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Ağustos 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yarın (26sı persembe) beachpark gölge bar'dayız. karakedi diye bi grup çıkacakmış.ordayız. tüm antalyadaki patileri bekleriz.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu arada fly'da bazen gece gec saatlerde ındırımlı bıletler 45 mılyona Alıcaksanız once bunu sorun....[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Öne çıkan mesajlar