Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 BH konusunda bir kac sorum olacak. 1. 10000 XP sonrasinda train edecegim. Bu durumda sanirim gezegenler arasi missions'lar basliyor. Bu missionlarda para ne kadar? Yani mission basina kac XP kazaniliyor? 2. Bu missionlar icin en uygun yer neresi. 10000'e kadar cronette idim. SpyNet ile MT yanyana. Simdiden teşekkürler[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 elinde LLC ile cikan en yuksek miktarda gorev hangisiyse onu al o civarlarda olmasi lazim. Kadaraa dan alacaksin gorevleri. 3. kutuyu doldurana kadar kadaraa starport kapisina sirtini dayadigini dusun sagdan gidecek starportun disindan dolanacaksin bi evin onunde kosede bucakta bi spynet var ondan alacan gorevi gidecen ordaki base in oraya aracin ustunden atican arakyd i . 4. kutuya basladiktan sonra ise bu sefer starportun solundan dolanacaksin ve cloning den onceki binanin gene onunde bi spynet var bu sefer onla konusacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Peki bu Seeker Droid ile Arakyd droid arasindaki fark nedir?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 arakyd star destroyer dan bilgiyi aliyo. seeker ustundeki bilgilerle mark i gezegende ariyo :D seeker daha hizli 3. kutu tamalandiktan sonra devamli track edebilme ozelligi var. herzmana olmuyo tabi mark i kaybediyo system msg geliyo oaman bi daha atman lazim. devam ediyosa hala bug var seeker i sonsuz kulanabilirsin search geldikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Herkese tesekkur ederim. Investigation III bitirdim. Hatta biraz once Bir jedi mission'i alip boy olcumuzu'de aldik:))) Adama bir kez bile vuramamisim. Ona block, buna block. Sonra da grubundakilarden biri gelip 1297-700-500 diye halletmis beni. Olay ainda ben yerdeydim animsamiyorum tabi bir sey:))))) Simdi sırada IV var. Pub 10 bugun yayinlanirsa yetismez:))) Yalniz. Jedi missioni yapinca ne kadar XP aliniyor?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 3K [Bu mesaj Dethatt tarafından 24 Ağustos 2004 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 o jediları öldürmenin bir yolu yokmu ya bh ile?[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 jedi knight i teke tekte oldurmek zor ancak suyun olmadi bi ortamda mind fire i olan guzel bi silah kullanman lazimki suya kacma imkani olmayip mind dan incap olsun. onun disinda melee olman gerekiyo jedi knight la adam gibi savasabilmen icin. onun disinda iyi bi bh template i jedi padawan knight olmayani cok rahat oldurur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben TKM ve bh3040 pistol 0040 templatesiyle bir şansımı deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 vay be ben 3 Günde BH Master olmustum.. ( Daha 1 hafta oluyor Holo için kastik :) ) ben investigation kasarken ilk 2 kutuyu birden alıyordum çünkü 1.kutuyu dolrurunca alınca 2.kutuda seni farklı gezegenlere göndermeye başlıyor.Bende iki kutuyu birden alma şansın oldugu için hem aynı şehir olduğu için çok daha rahat ve kolay bişekilde ilerletiyorsun sonra 3.kutuya başlıyorsun 4.Kutunun Spy'ıda Naboo'da Hemen biraz ilersindede BH mission terminali var çok kastim ama güzeldi ya bh ölüm ama harbiden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 3 Günde BH.... Maşallah.. Baya bir Jedi oldurmus olmalisin:)))) Bende 5 dk icinde MBH/Carbineer + Pistoleer 0/0/3/0 yapmistim... Coook kastim ama oldu işte... Ne diyeyim. [signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -Carbineer/BH(devam) [Bu mesaj Eylul tarafından 26 Ağustos 2004 06:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 işin ilginç olayı hiç jedi öldürmedim hepsi npc'di :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 :)))))) Kusura bakma ama bilmem kaç saat Investigation kasmış biri olarak şu yazacaklarimi yazamadan duramayacağım. Keşke zaman olsaydi, Cheif olsaydim, Başıma külah taksaydım, Sende üç günde sıfırdan nasıl MBH olduğunu külahıma anlatsaydın.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -Carbineer/BH(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 sana kocaman bi lol 20 kusur tane meslek bitirip ve ek görevin çıkmasına bu kadar az zaman kalmışken jedilik açıldı açılacak açılmasa yetiştiremesek gitti bütün emekler diye gece gündüz kastık o karakter için biz.Sabahlara kadar hiç uyudan görev yapan sen değilsin.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 2.5 gunde bh masterladim. ledi forumlarini kontrol et p9 cikmadan 1 saat once bh masterlayip acanlar vardi. 2 gunde masterlayanlarda vardi. grind ci icin zor degil. 1 ayda 20 kadar meslek masterladim iclerinde bh den tut id ye craft profflari vardi. gunde mouse macrosuz 1 craft proff masterladim. cok zor bi olay degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 dabi dabi Sabahlara kadar bir siz kasiyorsunuz Bende sabahin 4:51'inde sinek avliyorum. Ya siz matematik bilmiyorsunuz ya da ben oturun bir hesap edin bakalim BH icin kac mission yapilmasi gerektigini. LLC,Carbin ve pistol için kaç hayvan kemseniz gerektiğini. Oyle 2.5 günde kastim, 3 günde gece gündüz uyumadan oynadim demekle olmuyor. Çıkarın matematik hesabını görelim. İmzama bakarsaniz bende bu oyuna dün başlamadim. bana desenizki 1 saatte arictect oldum eyvallah. 2 satte SL oldum eyvallah. Ama kalkip 1 günde ID yaptim, 2.5 günde BH oldum derseniz orada dur derim. Akşamın 7'sinden şu saate kadar investigation kasiyorum hiç mi durup duruken markiniz ortadan kaybolmadi (bu gece iki defa oldu bana) hiç mi markiniz girilmez bir evin içinde cikmadi (1 defa oldu), hiç mi Mark sizi oldurmedi, hiç mi buff'iniz malzeminiz bitmedi. hiç mi markin tam yakalamak üzereyken program crah olmadi. bunlar olmadiysa bile dediğim gibi yapin matematik hesabınız görelim. ama hesabınızı yaparken INV 3-4 icin kalkip 10 dk'da bir mission yazmayin komik olursunuz. Al işte şu anki missionim dathomirde ve Mark en yakin porta 7 km uzakta. git geli ne kadar bunun. ha donuşte kendini oldurtup clon yapiyorsan biraz düşeriz. ama durumda buff'siz yapiyor olmalisin görevini hiç mi endor'da, yavin'de, dathomir'de, dantooine'de markin gidip creaturlerin arasina dalmadi? Çok yazdim.... Yanit yazacaksaniz dediğim gibi matematik hesabını yaparsınız koyarsınız ortaya ilk 10000XP için şu kadar mission şu kadar dakka 6000XP için şu kadar XP şu kadar dakka 18000 Xp için şu kadar XP şu kadar dakka milyon kusur carbine, pistol, LLC için şu kadar yaratik, bu kadar mission şu kadar dakka dersiniz alta lat yazar toplarsiniz. sonra görürüz hep birlikte oluyor mu olmuyor mu gerisi lafi güzaf[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -Carbineer/BH(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben 3 ay kadar önce 4 günde yapmıştım ama 3 missiondan biri garanti buglıydı ben yaparken, şimdi 3 günde yapılması normal gibi. [Bu mesaj s1eger tarafından 27 Ağustos 2004 07:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Eylul, 26 Ağustos 2004 18:39 tarihinde demiş ki: Keşke zaman olsaydi, Cheif olsaydim, Başıma külah taksaydım, Sende üç günde sıfırdan nasıl MBH olduğunu külahıma anlatsaydın. hmm. şimdi burada bi duralım. adam 3 günde yaptım demiş, bi başkası 2.5 gün demiş, ben 4 dedim ama ben senin neyle dalga geçtiğini anlamadım, bu insanlar yalan mı söylüyor? sana mantıksız gelebilir, yapamayabilirsin, yapanlara inanmayabilirsin ama kimseye yalancı muamelesi yapamazsın. kimse sana bir şey ispat etmek zorunda değil. ayıp be. [Bu mesaj s1eger tarafından 27 Ağustos 2004 07:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bak asıl ayıp olan ne biliyor musun. Günlerce uykusuz kalıp sabahlara kadar bu professionlari kasanlarin karşına geçip ben aynı professionu 2.5-3 günde kastım demek. Asıl dalga geçmek bu. Jedi froumlarindan bahsediliyor. Bırakın jedi forumlarini Bounty froumlarina bakın. Investigation IV için verilen normal süre 20 saat cıvarı. Bir BH mission'in 30 dk'dir ortalama süresi. 18000 XP almak icin yaklaşık 40 mission yapmak gerekir. Bu nu da süreye vurursan sadece inv4 icin ortalam 20 saat gibi bir deger cikar ustelik bu sadece oyun suresidir ve bunu kalkip 5 dakikaya cekmek kimsenin elinde degildir. Ben Inv bu sabah 6:30'da bitirdim. bazi missionlar 1 saat civari sürdü. swoop ile 9 km gidip Markin cekirge gibi sicradigi dolayisiyla bir 6 km'de oyle takip ettigim zamanlar oldu. Swoop ile Endorda duzlukte 1 km 65 saniyede gidiliyor hiç bir yere takılmadan gittiginde. hedefe vardigin anda gelen Mark kayboldu mesaji ile yeniden seeker firlatip orada aptal aptal 1-2 dakika beklediğim oldu. Hala bazi buglar devam ediyor. Mission incompatable, markin bir yerlerde sıkısması gibi daha az ama var. Arakyd droid'in yanindaki agacin uzerine dustugu ve agacla bir oldugu dolayisi ile secilemedigi bir durumla karsilastin mi sen. Ben karsilastim. Bir seeker ve sonrasinda yeniden Arakyd droid atarak aşabildim ancak. Ufak tefek şeyler ama zaman kaybettiriyor. Naboo kadaara ve Tyran'dan her planete bilet vardi daima inv. Buna ragmen bazen iki tane 4.80 dk bekldigim oldu. (/bo tran cok ise yariyor ama) Sonucta demek istedigim su ID nasil 22 saatten once kasilamaz ise BH icinde bir sure vardir.. Ha bu arkadaslar nasil yapmistir. Pistol, carbine, LLC gibi kolonlari dolu ya da doluya yakin gelmistir. ne bileyim. yani biraz oncesi vardir. Hem bitirdikten sonra herkese sure kisa gibi gorunur. Ispat konusna gelince.. Hayir efendim boyle acik bir foruma yaziyorsan adama sorarlar nasil yapiyorsun diye.. Yok ben ispatalamak zorunda degilim diye bir sey olur mu? Basitce soruyorum matematik olarak 2.5 günde BH nasil kasilir? Bunu soyleyemiyorsan, soyledigin seylerinde arkasinda duramiyorsun demektir ki bunun adi baska olur. Bu konu matematik olarak bir aciklama olmadigi surece benim icin kapandi artik. Lafla peynir gemisi de yurumuyor cunku.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -Carbineer/BH(devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Walla ben 3-4 günde stalker oldum.Carbine ve pistol treelerini 1 günde bitirdim.Yaratık kesmek öyle zor bir olay değil.Solo group dantooine quenker, huurton stalker missionları ile combat exp almak çok kolay.TKM 2 günde oldum,MP 3 günde oldum. BH de tek zorluk investigation xp bunun içinde başından itibaren toplam olarak 90-94 görev tamamlaman gerekiyor.Şanslıysan ve buga denk gelmezsen oldukça rahat, tek sorun zırt pırt starport,spynet kullandığın için fazladan zaman yemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 starport periyodunun 5 dkya inmesi bir parça hızlandırmıştır şimdi.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Eylül bu konu hakkındaki fikirlerine saygılıyım ama bence insanları sırf işleri güçleri yokmuşta seninle dalga geçmek için post atmalarıyla suçlaman oldukça yanlış.Bi konuda haklısın, bitirince olduğundan daha az vakit almış gibi görülebilir. İlk mesajımı editleyemedim o yüzden kusura bakmayın. Öncelikle, pistol veya carbine xp almak o kadar zor değil.Novice BH olduğunu varsayalım, Dantooine'ye gittin, bufflandın ve herhangi bir solo gruba katıldın,benim yaptığım oradan herhangi fazla rabet görmeyen bir şehre gitmek.Mission terminali açtım ve ilk gelen quenker mission'larını aldım.Ama tabi 1000m ve daha az olmasına özellikle dikkat ettim.Yola çıktım, laire geldim 5-6 tane quenker hepsi 3-4k civarı xp veriyor, lair patlamadan önce 10-12 tane daha spawn olacak.Görevi bitirdim ve en az 50k xp aldım.Ama unutulmamalı ki, skill box açtıkça aldığım xp de artıyor ve bir görevde 80k xp almaya başlıyorum.Bir görevi tamamlamak 15 ila 30 dakika kadar zaman istiyor. En kötü senaryo 30 dakika ve hep 50k xp aldığımı düşünelim; Şimdi gelelim senin matematik hesabına; BH carbine yada pistol skill tree'sini tamamlamam için gereken toplam xp 1.225.000. Her missiondan 50k xp alındığında tamamlanması gereken görev sayısı 25 olur.Bu durumda en kötü senaryo her görev için 30 dakika harcansa 25*30=750 dakika yani 12.5 saat eder. İlk mesajımda yanlış ifade etmiş olabilirim, bh pistol ve bh carbine için birer gün harcadım.(Ama öyle 24 saat değil, bir günü pistol, diğer günü carbine için ayırdım) Şimdi sırada BH investigation var, yine kendimden örnek vererek anlatayım.Kaadara hem master ve advanced spynet operative'leri barındırmaktadır.Ayrıca starporta sahip olması yine bir avantajdır.BH investigation 1 için 8-9 görev yeterlidir ve Naboo haritasının nerdeyse her köşesinde shuttleport olduğu için inv 1 sahibi olmak çok zor değildir. Bu arada BH görevlerindeki buglar için zaman kazandırıcı birkaç tavsiyede bulunayım: Eğer hedef bina içinde ise ve saldıramıyorsan, bir pet yada droidi follow target komutu ile hedefe kilitleyeceksin, bir süre sonra pet yada droidin de binanin içine hedefin yanına geçer, sonra yapman gereken attack ve follow me komutu ile binadan uzaklaşıp, binanın zemininden çıkan ve sana doğru gelmeye başlayan hedefe saldırmaktır.Yavin görevleri çoğunlukla bug içerir.Eğer hedef büyük bir göl yada denizin ortasında ise ya görevi iptal edersin yada 3-4 dakka arayla seeker göndererek karaya gelmesini bekleyebilirsin.Eğer hedef şehir içindeyse ve gittiğin wp'de değilse, büyük ihtimalle 250m çevresinde bir binanın içine stuck olmuş olabilir. Şimdi gelelim bana, ben BH investigation 3-4 günde tamamladım.Bundan nasıl emin olduğuma gelince BH investigationa perşembe günü başladım ve çarşamba günü stalker oldum.Toplamda 7 gün olduğunu biliyorum ama bu 7 günün içinde 2 gün hiç kasmadım ve bazı günler sadece 6 saat yani 2 buff süresi kadar investigation kastım.Yukardaki tavsiyelerimi sorarak veya kendim keşfederek buldum.Eğer görev yavin ve dathomirde ise, iptal edip yeni görev aldım,40 dakika ormanda gideceğime 5 dakika kaybettim.Şansım yaver gittiğinde Rori,Endor,Lok,Naboo,Corellia da ardarda bugsız görevler çıktı.Zaman kazandırdı. Matematik olayına gelince, istediğin kadar formul üret, çarpma bölme işlemi kas, bu benim senin hesabından kısa sürede Stalker olduğum GERÇEĞİNİ değiştirmez.Başımdan geçenleri, tavsiyelerimle birlikte yazdım.Hatta matematik hesabını da yaptım.Eğer hala istiyorsan bana yalancı ya da dalga geçmek için post atmış muamelesi yapabilirsin.Ama az önce belirtiğim gibi GERÇEĞİ değiştiremezsin. [Bu mesaj Lynx tarafından 27 Ağustos 2004 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya isim gucum yok gecenin bi saati sana yalan soleyip 2.5 gunde masterladim diyecem oylemi ? III ve IV gorevlerinden kacini naboo da cikardin kacini kadaranin 1.5km disinda cikardin ? toplam 4 mission naboo da cikti. 1 tanesi 1.5km kadaraa disinda digeri emps retreat e yakin cikti. bos wp lere cikti evin icinde olan mark cikti. nemi yaptim ? detonate modullu droid imi aldim bos wp de patlattim mark spawn oldu.2 buff suresinde zaten tyrena da invest i doldurdum 10k puan yaptim. invest kastim ilk once silah yerine boylece marklari carbine le oldurdum 2 kutu invest bittiginde carine den doldu. commando dan bh ye gectigim icinde 1 llc kutusu doldu otomatikman. kendi invest imi kasarken hic bos donmedim mission lardan bukadar basit. sistemi biliyordum cunku 2 kisiye daha onceden invest masterlamistim. hizli hizli gorevleri alip arakyd i atip shuttla la hemen theed e dondum zamanida cok cok iyi kullandim. diger arkadasta 3 gun yazmis. ustumde biletler vardi tyrenadan dathomir e talus a vs vs. talus ta genelde suda cikar mark. sehrin ismini unuttum o sehre gittim direk. Crash olmadim hic biliyordum cunku crash in nedenlerini dikkat ettim. bugune kadarda hic mark oldurmedi elder in dibinden mark oldurdum bh ile steak yiyerek. buff sizda mark oldurdum kac kere. yani 3 kere masterladigim bi investigation u gelipte bana anlatmanda biras abes kaciyo. ama normal sen dalgani gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bende 2.5 günde master ladim bh i, ranger im vardi, her bug li mission u ranger in track i kullanarak yaptim, seeker droid i beklemedim, bana saatler kazandirdi. Bunun matematigi felan yok, zekisi var, arastirani var sadece.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 silah exp sini nasil kastiginida bilmiyorum ama 64k lik bi lairdan 25 spawn cikariliyor. bundan dolayida lair bosaldigindan lair 10sn de patliyor. 3.30 saatlik bir buff suresinde min 1 mil silah exp kasiyorum. hangi silah olursa olsun novice olmam yeterli. acikca anlatayim sana. naboo da grindladim bircok combat proff unu. buyuk group la bolle bol mission u alirsin diff i 99 olmasi yeterli ayni yonden. birine gidersin aoe attack yaparsin lair a 10 spawn olur oldurursun lair a dokunmadan gidersin diger ayni yondeki mission a onada aynisini yaparsin geri donersin diger lair a gene aoe attack yaparsin 10 spawn olur ve lair a baslarsin 5k 6k vurmaya bu arada dikkat edersin patlamasinb diye 5 tane daha spawn olur etti lair basina 25 spawn. 3.5k bolle bol basina aldigin exp 4k lair basina. Bolle bollerin heat resist i olmadigindan cok zor olan carbine i bile cok kolay yaparsin. power ve guzel slice li ee3 carbine i alirsin catir catir miss lemeden 700 800dmg vurursun random. hesabi yap 1 turda 183k exp yaparsin bu da min 30-45 dk surer. bh grind i yaparken server restarttan hemen sonra girer sabah 5 6 gibi logout olurdum gene restartta girerdim zamani sen hesapla. invest dede biraz sansin olmasi lazim zaten. shuttla lari yakalamak gittigin sehre yakin cikmasi mark in. dathomir de trade op da 2 gorev cikti hatta bi tanesinde ikar(jedi guardian) tarafindan olduruldum cunku mark in arkasina gecmis ve aoe attack basmistim onada attack yaptim. mark i oldurdum sonra beni oldurduler 3 kisi ustume cullanip 30 kere yanlislikla aoe bastim desemde adam durmadi. clone dan ciktigimdada woundlarimi alip alt chariyla beni buff ladi ozur diledi bide para tip ledi. bole ilginc olaylarda basima geldi. diger bi nokta corbantis te oynuyorsun sanirim ben eclipse de yani seni tanimiyorum tanimadigim biriylede tanidigim bile olsa tartismaya girmem bole forumlarda sidik yarisi gibi bi olayimda yoktur ben burdaki yazilar uzerine kendi deneyimlerimi yazdim nekadar suredede bunu yaptigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar