Xaero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 DirectX 9.0 Redist FULL (32,5mb İngilizce Win98/Me/2k/XP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 cekıyorum ama işe yararmı :-? anlamadım gıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Ehehe valla herseride ne değişiyor senelerdir anlayamadım gitti durmadan update ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Şu an oynadığın yeni oyunlar filan directx 8.0 ın sağladığı avantajlarla oynuyorsun senin farkedemycen eşyler bunlar.Ama çook işe yarıyorlar[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Çok yararlı olduğunu ve oyunlarda kullanıldığını biliyorum... Sanırım zor bir soru oldu ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 grafiklerde kullanılan görüntü tekniklerini yeniliyo/geliştiriyo/ekliyo die biliyorum.. kısaca driver gibi bişi.. ehe :P[hline]Bebek mi dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Ehehe :) Valla hergün yeni bişi çıkıyo takip etmek zor oluyor ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Inanilmaz yaw cok sasirdim DX9 u kurduktan sonra oyunlarda gözle görülür bi fps artisi sagladi, cok ilginc tam tersine yavaslicani sanmistim, ama harbi cok güzel oldu yaw[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Bu sürüm Geforce Fx filan kullananlarda daha gözle görülür bi artış sağlıyor yani ekran kartınız tnt ise pek bişi farketmez ama geforce ti serisi ise büyük bi oranda fps ve performans artışı farkedebilirsiniz...a[hline]Ya SözLerin AkLImda, Ya Da AkLIm ArdInda. Ya HayaLin Kar$Imda, Ya Sesin KuLagImda. Ya Ben CILdIrIyorum, Yada Cok ÖzLüyorum. Ya ÖzLemek Cok GüzeL, Ya Da ÖzLenen Cok ÖzeL..! XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 geforce mxte nasıl etkiliyo performansı? eger baya etkiliyosa hemen indiricemde[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Valla bilemem benim ark indirdi Mx440 vardı cocukta Cs'de bazen takılmalar oluyormuş onlar falan kalktı dio işe yaradı dedi bilemicem ama herzaman güncel dosyalar kullanmak iyidir...[hline]Ya SözLerin AkLImda, Ya Da AkLIm ArdInda. Ya HayaLin Kar$Imda, Ya Sesin KuLagImda. Ya Ben CILdIrIyorum, Yada Cok ÖzLüyorum. Ya ÖzLemek Cok GüzeL, Ya Da ÖzLenen Cok ÖzeL..! XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 link aktif değil. bu programın linkini bilen varmı[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ne diyelim allaaakk !!! Başka Bi Lİnk[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ya bu 9.0c nin üstü mü oluyo bide bu redist olayı noluyo onu hiç anlayamamışımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar