kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hmm o benim hatammış bak dilan manken olunca ajansı buraya yığıyo sandık çok korkmuştuk. bende sütlerim ekşimesin diye koymuyorum foto falan. kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bone said: dylanN said: bunlar erkek ve gerçekse, bu zamana kadar demo larla boşa zaman harcamıs oluyorum. benım hakkımı yıyenlere helal etmıyorum. sevgılerle.. bunlar erkek değil gay. gay istiyorsan erkek aramıycaksın. nereden biliyorsunn gay olduklarını? çok adefersin aklıma başka bırsey geldı de cok uzulurum bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 direniyorum said: yıkıldım! buda mı oyundu len? ahh gidelim buralardan pati, dar gelir artık bize buralar. herşey yalanmış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kermit said: http://www.youtube.com/watch?v=kN594WFDftQ&NR=1 işte türkiyede ancak bu kadar oluyo idare etceksiniz sdhfdbjkdscx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi kadınlar haka yapmış ama haka bize ait bi dans be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 dilan arkadaşına ve sana çok yüklendim verin artık msnleri millet gelip yazıyo sonra ver artık kermite msni diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bone said: bunlar erkek değil gay. gay istiyorsan erkek aramıycaksın. ımmm böyle dersen hem kendini hem de bu forumdakileri bir erkek olarak gaylerden bile daha az tercih edilen kişi konumuna düşürmüş olursun ki bu güzel olmaz bence bırak erkek kalsınlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kermitciğim, burası kastı msn e geçelım mı? bak yeni msn yükledim bunda kızlar teklıf edıyormus? saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hmm *kaslı gövde *tüysüz vücut bunlar yetiyor yani ? Tamam hemen bir spor salonuna gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 adamlar bisküü de yapıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 püsküvü de olmayıversin ardeth onu evde kızlarla birlikte yaparık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi kadının yeri mutfak değil miydi? e o zaman baştan error bu reklam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 diren yahu bak bi aklıma takıldı kaslı gövde tüysüz vücut bunlar yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 dylanN said: diren yahu bak bi aklıma takıldı kaslı gövde tüysüz vücut bunlar yeterli mi? birde "beyin" eklenırse tamamdır! (beyin bedava bu arada) >:D< barnacle, kandırılmışsın sen! yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hanginiz diyodu erkek dediğin göbekli olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 boy nasıl olsun mesela 1.75 kötü müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 barnacle said: hanginiz diyodu erkek dediğin göbekli olur diye ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 artık her alanda eşitlik var dasacım;) dasaaa said: abi kadının yeri mutfak değil miydi? e o zaman baştan error bu reklam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Türkiye olarak yerimizi bilelim bence. Yıllar boyu karışa karışa güzellikte/yakışıklılıkta resmen normal dağılımın ortasını temsil eder hale geldik. sokaklarımız ne tam çirkin ne de tam güzel/yakışıklı olan bir sürü insan ile dolu, deviasyon az. Bi de şanslı bölgeler var doğu avrupa gibi avrupanın güzel memleketleri ve rusya ile karışarak meydana gelen. Bi de tabi içimizde bu durumu fark edip, avrupaya tutunmaya çalışanlar var "benim dedemin annesi yunanmış" falan gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 iskandinav kızlarını görmeden kendini güzel sanan kızlar birleşin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yunansa kurtarmaz , onlar da bizim gibi kıllı ve kara kaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 madem o kadar kaslısın, bari kaslı delikanlı bi çikolata yap o ne öle yıldızlı PİSKÜVİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 en delikanlı bisküvi http://elleaimelecinema.fr/wp-content/uploads/2008/06/petit-beurre-300x256.jpg akarı kokarı yok. düz. delikanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 dylanN said: barnacle said: hanginiz diyodu erkek dediğin göbekli olur diye ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 odur abi işte olay. çaya bandıracaksın onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar