Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 functionda belirttiğiniz targetin ardında elemana hodo eventini ekleyim [events hodo] ON=@Targon_Char src.targ.say Ben seni sectim tahminin dogru yasla basini hade degajeme doru sanırım bu turlu olabilitesi var ama kesinlikle garanti vermem :D[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sorry uonun içne atmamaışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 targetf target [function target] src.sysmessage [signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. [Bu mesaj robert tarafından 31 Ağustos 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Basitce anlatan benzer bir döküman da ben hazırlamıştım uzunca bir zaman önce ve exile.avaturk.com/ultimadevelopers adresinde de bir kopyası var , bu thread de onu da paylaşmak istedim ; Basitce Dialog'a giriş Dialog a giriş Bir dialog örneğiyle anlatmaya başlayalım [DIALOG zebel] // Dialogumuzu tanımladık resizepic 0 0 3000 515 180 // * resizepic 0 0 3000 515 180 text 188 22 95 0 // Ilk numara koordinatları , üçüncü numara rengi , son numara ise textin kaçıncı text olduğu , aşağıdaki text bölümünden yazı için text 188 52 95 1 // Yukardakinin aynısı button 378 22 1150 1151 1 0 0 // * button 378 52 4005 4006 0 0 1 // Yukardakinin aynısı , buton farklı [DIALOG zebel TEXT] // Textleri alacağı bölüm Heren Istiaron // 0 numaralı text Katana Of Vanquishing // 1 numaralı text [DIALOG zebel BUTTON] // Butonların özelliklerini tanımlayacağız. ONBUTTON=1 // sayfayı kapatmayan butonumuz. Alttaki yani newitem=i_katana_vanq // +15 katana yarattı src.act.bounce // Cantaya atti.. Simdi bunu nasil bir item stone haline getirebiliriz onu gosterelim . [ITEMDEF i_itemstone] // Itemstone u tanimladik ID=i_gravestone // tipini belirttik ON=@DCLICK // iki kere tiklayinca src.dialog zebel // zebel isimli dialog acilir RETURN 0 // i_gravestone un iki kere tiklayinca gosterdigi ozellikleri ortadan kaldirir. Peki ben bunu .katana yazıp açmak istiyorum diyorsanız [FUNCTION katana] // .katana yazmak anlamına geliyor oyun içinde src.dialog zebel // Yukarıdaki dialogumuzu açıyor. Basitce anlattım , dialog studio isimli programı kullanıp biraz kendinizi geliştirirseniz rahatlıkla skill menülerini kendiniz yapabilirsiniz. * Buradaki ilk iki numara resmin ekranın neresinden başlayacağı , diğer iki numara x,y cinsinden büyüklüğü , son numara ise resmin kodu. * Burada son üç numarayı açıklayacağım. Oradaki 1 buton a basınca dialogun kapanmasını , ikinci numara olan 0 butona basınca sayfa değişmesini , son 0 ise buton numarasıdır , aşağıdaki [Dialog zebel BUTTON] da kullanılmak üzere numaralandırılmıştır. edit:Sphere 55i için geçerlidir [signature][hline]Artık ben de hacettepeli oldum [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 01 Eylül 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Tutoriel[signature][hline]NoFear NoRegret [Bu mesaj Elvenpath tarafından 01 Eylül 2004 03:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Daha başlamadan yanlışlık yapmışın..:)[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Şu forumun haline bak. 3 sayfa olmuş 3 sayfanın birbiriyle HİÇBİR alakası yok. Her giren "1000'lemek için" baştaki mesajı okuyup,diğer mesajlara bakmadan cevap yazmış. Kaç tane Tutoriel yazılmış,Taz ve diğer arkadaş bunları dile getirdiği halde.. Yazıya gelince,arkadaşında dediği gibi iyi niyetle yazılmış bir yazı ama hata çok.Bilinçsizce yazılan yazılar diğer insanlarında yanlış öğrenmesine,hatalar yapmasına sebep olabilir.Ne diyeyim cin olmadan şeytan çarpmaya çalışmak gibi. [Bu mesaj Korax tarafından 01 Eylül 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar