Wolas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 erciyesde snowboard için pistler nasıl rahatlıkla pist dışına çıkıp bol karda gidebilirmiyim vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ahahah cok guzel yerler var.. bolkar da var da.. kar varmi bilemedim.. cok dik yerler de var.. kolay yerlerde var.. haftasonu felakeeeet kalabalik olur gunubirlikciler yuzunden onun disinda iidir.. gecen sene ben gittigimde kar cok kotuydu helva gibi.. hic keyif almamistim.. ama pist disi yapilcak yerler cok ve agac olmayan yerlerde bol.. hayal gucune kalmis yani :D iyi eglenceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Erciyesde ağaç yok o yüzden kavrulmamak için koruyucu sür yüzüne. Ben 2 gün yanık tedavisi görmüştüm şaka maka kontrolsüz bir haftasonu board programı sonra orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 cocuklugum gecti erciyeste be. sucuk ekmek ye.. lop lop sucuk ye.. oyle kay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 112cm varmış meterolojinin sitesinde gördüm yanlışmı bakmışım konyada askerdeyim izin kullanıp kayseriye gitmeyi planlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar