Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödüllü Adeks SC2 Turnuvası

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Memphis said:

pardon snail katılmadıgım turnuvalarda sana mail atıcaktım katılmıyorum die
unutmusum benim hatam
snaili derangered'in yerine sokabiliriz konusurum kendisiyle
eger cok istioyosa

oh benle hala konusuyo olmana cok sevindim. son oyundaki colosus lardan sonra ilk mesajın bu.. nasil gidior hacı ya gorusemioruz. aramıza soukluk girmesin pls bugun ben yarın sen yenersin.
Sosyal ağlarda paylaş

aLLAHIM Bu nasıl bir turnuva birbirinden 4 kötü oyuncu yarı finallere kalmış. Hani şampiyonlar liginde bursa , köln , osasuna , chivo felan yarı finale kalırya onun gibi birşey.

şaka şaka alınmayın hemen :D

Arkadaşta kalıyor olmamdan dolayı kötü klavye kötü mouse yüzünden for fun oynamaya karar verip terran seçip elendim. Ama turnuva anladığım kadarıyla bir çok kişinin ilgisini çekti ve güzel oldu. Kalan 4 arkadaşta çok iyi oyuncular ve hepsine başarılar.
Tempest vs Sleeep maçları oldukça eğlenceli ve güzel geçicek. Sleeep comunity cupın hesabını kapamaya çıkacak. v4'ün tek temsilcisi tempest ise finale kalıp swarmdan olan hesabı kapamaya bakıcak. Yani anlicanız hesaplar karışık. Beeswaxten swarm karşısında bir süpriz bekliyorum. Fakat bu maçlar offline oynancağına göre swarm evinde oynuyor ve avantajlı demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.oyunguru.com/chart/1112211SC2/OGSC2111211.htm turnuva chartı

yarın yarı final ve final maçları oynancak

bees vs swarm 19:00
tempest vs sleep 20:00
ve
Grandfinal:

maçlar canlı yayında streamlenicek,katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum,yarın görüşmek üzere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...