SnailBey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Memphis said: pardon snail katılmadıgım turnuvalarda sana mail atıcaktım katılmıyorum die unutmusum benim hatam snaili derangered'in yerine sokabiliriz konusurum kendisiyle eger cok istioyosa oh benle hala konusuyo olmana cok sevindim. son oyundaki colosus lardan sonra ilk mesajın bu.. nasil gidior hacı ya gorusemioruz. aramıza soukluk girmesin pls bugun ben yarın sen yenersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 işlerden dolayı yeni geldim :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hani yok mu stream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 evt stream bekliyoruzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Baktım Teamliquid'e ama stream adını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 teamliquide nie bakıon oyunguruna koyarlar koyarlarsa hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Memphis said: teamliquide nie bakıon oyunguruna koyarlar koyarlarsa hacım Aaa bu büyük turnuva nasıl TL'de yayınlanmaz.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 aLLAHIM Bu nasıl bir turnuva birbirinden 4 kötü oyuncu yarı finallere kalmış. Hani şampiyonlar liginde bursa , köln , osasuna , chivo felan yarı finale kalırya onun gibi birşey. şaka şaka alınmayın hemen :D Arkadaşta kalıyor olmamdan dolayı kötü klavye kötü mouse yüzünden for fun oynamaya karar verip terran seçip elendim. Ama turnuva anladığım kadarıyla bir çok kişinin ilgisini çekti ve güzel oldu. Kalan 4 arkadaşta çok iyi oyuncular ve hepsine başarılar. Tempest vs Sleeep maçları oldukça eğlenceli ve güzel geçicek. Sleeep comunity cupın hesabını kapamaya çıkacak. v4'ün tek temsilcisi tempest ise finale kalıp swarmdan olan hesabı kapamaya bakıcak. Yani anlicanız hesaplar karışık. Beeswaxten swarm karşısında bir süpriz bekliyorum. Fakat bu maçlar offline oynancağına göre swarm evinde oynuyor ve avantajlı demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://www.oyunguru.com/chart/1112211SC2/OGSC2111211.htm turnuva chartı yarın yarı final ve final maçları oynancak bees vs swarm 19:00 tempest vs sleep 20:00 ve Grandfinal: maçlar canlı yayında streamlenicek,katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum,yarın görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 have fun kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Final için narsizmin doruklarında yorumlar-tahminler yapıcam ama karşılaşmalar offline olarak adeks'te yapılacakmış o yüzden Oyman'nın dediği gibi DarkSwarm büyük avantajla başlayacak karşılaşmalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 maclar adekste yapılmicak ne alaka evinden online olarak oynicak herkez o,o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Tempest said: maclar adekste yapılmicak ne alaka evinden online olarak oynicak herkez o,o Ne bilim oyman öyle yazınca biz de öyle yazmış sayıldık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Yarı finaller başlamak üzere: http://www.own3d.tv/live/20813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 beeswax çok iyi aldı maçları baneling microları oyunu kazandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Beeswax adını finale yazdırdı. 1.ci maç swarm çok şansızdı. Adamın 5 grup roachı olmasa oyunu kesin alırdı. 2.ci maç özeti ise banelings , banelings , banelings all right. http://www.youtube.com/watch?v=jjdmnUYdvJ8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar