Microp Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yaklasik 3 ay once topladigim bilgisayarimda sorunlar bitmek bilmiyor. sorunum ramler ve islemcinin voltaji, timing degerleri vs diye dusunuyorum. bu bios ayarlari icin herhangi bir program veya site var mi? bilgisayar donanimini yazayim bana en stabil ayarlari gostersin.. Donanim Anakart: Gigabyte P55A-UD3 Islemci: Intel i5-760 Ekran Karti: ASUS ENGTX460 TOP (1GB) Ram: OCZ 3G1600LV4GK HDD: Seagate 3.5" 500GB Sata2 16MB cache Barracuda 7200RPM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 8-8-8-24@800mhz 1.5v ver. 1.65 e kadar yolu var. bunun disinda cpu z memory sekmesinin screen shot ini koyarsan yardimci olur. cctp ile de memory test yap, muhtemelen ayar degilde ram arizasidir, board ram ustunden jedec den cekiyor ztn gerekli ayarlari, manuel ayara gerek yok p55 chipset de. sen ayrica girip overclock icin kurcaladiysan ayri tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 birazdan memtest yapip sonuclari bildiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 memtest'te hic bir sorun cikarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 niye ramlerden suphelendin? mavi ekrandaki hata kodu onunla mi alakali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 oo mavi ekran başlığı. bu arada cidden arkada oyun açıkken, video izlersem stream olarak %50 ihtimalle mavi ekran yiyorum IRQ vs diye. Bazen VOIP konuşurken push to talk a basınca oluyor. PFF :( khaaroon format mı atsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Aslında mavi ekranda yazan şeyleri yakalarsan problemi daha kolay saptarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 tekrar bluescreen alinca kodunu almaya calisicam. fakat durdukyere kilitlenme neden oluyor onu bulmam lazim. biranda klavye-fare isiklari kapaniyor (usb baglantili) monitor oldugu gibi kaliyor. eger o anda ses varsa cizirti (ses sisteminde yesil jaga parmagimizla dokundugumuz ses gibi) basliyor. bilgisayar bostayken sorun olmuyor. saatlerce kilitlenmeden calisiyor. fakat gece dl'ye biraktigimda sabahina kilitlenmis sekilde buluyorum. kilitlenme cpu ya ramlere yuklendigimde degil her zmn olabiliyor. ramlerden suphelenmistim cunku wow'da error#132(read) hatasi aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Sereglin said: oo mavi ekran başlığı. bu arada cidden arkada oyun açıkken, video izlersem stream olarak %50 ihtimalle mavi ekran yiyorum IRQ vs diye. Bazen VOIP konuşurken push to talk a basınca oluyor. PFF :( khaaroon format mı atsam :) ekran karti driverini guncelle. guncel degilse eski driverlari dene. eminim duzelicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ramlerden suphelenmekte haklisin da memtest in temiz olmasina anlam veremedim. test icin memtest ile mi boot ettin? windows uzerinde occt kullan, 3 saat min temiz cikarmasi gerek. yoksa yine ramden suphelenmeye devam. ki ramler calismasi gereken hizdan yavas bile calisiyor. ilginc. @sereglin, abi sana bisey diyemiyorum artik , pati tarihinde donanim yazilimdaki en cenabet pc sahibi olabilirsin. eski driver mantikli ama, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Eski driver derken hangi seri driverlar? Gerci benim olay : http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=121063&STARTPAGE=29&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear surda baya bir kişi tarafından yaşanıyor da, denemişler olmamış genelde. PFF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bilgisayarimdaki kilitlenmeye sebep olan seylerden 1 tanesini buldum. garip ama farenin tekeriyle sayfayi asagi hizlica indirdigimde veya cikardigimda kilitleniyor. 3. slottaki rami cikardim. tekerlek sorunu olmuyor artik. btw bircok yabanci forumda gtx460(ekran karti)+win7 64bit = FAIL yazisi gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar