Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ödev yapıyorum ya nasıl yapıcaz? alt indisten kastım h2o'daki 2. ama harf falan gerekiyor işte yapmam lazım. üst indis dedigim de bildigimiz üs. bi söyleyiverin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ctrl shift 4 ve ctrl shift 0 olması lazım basic durumları.. ben değiştirmişsem word 2007 ve sonrasında FONT yazan taba bak. olmadı o harfi seçip sağ tıkla font menusunu aç ama bence shortcutlardan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 dasaa sen de herşeyi biliyon hacı. hangi topice baksam her konuda bir bilgin var. takdir ettim vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 formuldende yapabilirsin formul ekle yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 formülden girmek hammalık yaw. tık tık yaz gitsin 2DArray said: dasaa sen de herşeyi biliyon hacı. hangi topice baksam her konuda bir bilgin var. takdir ettim vallahi utandım yahu yok yaw, word, excel işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 abi sen müthiş bir insansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 senden cocugum olsun dasaaa diyecekler az kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 word excel kısa yol bilmeyene ızdırap ya. öğrenmek lazım adam akıllı. ama nedense işim düşmeden hiç açıp bakmıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar