erhanugur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 İstanbul/ Beykoz da oturuyorum ve burada ne kablo nede adsl var. Dial-up bağlanmaktan bıktım artık... Arkadaşlar başka bildiğiniz ekonomik ve güzel secenekler varmı? Birde şu baracuda nın web adresi neydi? -----------------------------------------------------------[hline]ExOrCisT_____________________________ ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 1.adsl 2.cable net 3.dial up veya çok sağlam bir cep tel ile gprs bu sıraya göre net baglantısı tercihi yap[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 adam zaten adsl ve kablo yok demiş :) isdn var. skyrunner var. uydu var. gerçi pek ekonomik sayılmazlar ama :) [Bu mesaj EarS tarafından 12 May 2003 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 En iyisi bir lojmanda oturup dahili serverdan beleşe nete girmek :D ama gprs ile de hem dial-up la aynı hızlarda gibi hemde baya ucuz[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 lojman yönetir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Gprslen nete girme olayı kapandı sayılır hepsi paralı servise geçti.Eğer oturdugunuz yerde kablo vs vs yoksa hiçbirşey yapamazsın bunun gibi baracuda filan da hayal normalden daha cok kazaığa bağlanmış şekilde çıkarsın.Forumlarda aratırsna iyiliğini götülüğüklerini görürsün.ISDN Baracuda filan hiçbiri sabit ücret değildir dialupdaki gibi telefon parası ödersin. Sende benim gibi ADSL ihalesini bekliyeceksin ve bu seferde ihale olmazsa benim gibi sövüceksin.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erhanugur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Telsim in gprs i aylık 5 milyonmuş. Kullanan varmı hiç, hız konusunda filan nasıl bi fikriniz varmı?[hline]ExOrCisT_____________________________ ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Bende merak ediyorum telsimin gprs servislerini. gecmeyi dusunuorum da telsim e de pek guvendigim soylenemez kullanan fln varsa bi detayli bilgi verirse guzel olur.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ben kullanmıyorum ama sanırım geçen ayın chipinde bir değerlendirme vardı konuyla ilgili, bir göz atın bence. Aria'dan sonra en iyi Telsimdi sanırım, fena değildi hatırladığım kadarıyla ama detay veremem, kaynak gösteririm =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 İnfralar fazla ısındıgında (Telefonlarınki) yanıyor diye biliyorum Yani surften cok acil durumlar icin kullanıslı gprs bilgisayarla beaberse[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 walla telsimde chip dergisinden hatırladığım kadarı ile hız olarak baya vasattı ama emin değilim detayı bilgiyi eve döndüğümde okuyup iletirim.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Telefon modemleri nasil ynar ya?[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar