Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selam

kavun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskiden sırf ultimatr idi burası, sonra gelişti gelişti, böle oldu. hatta biliyor musun, eskiden buralar bööööyle bostandı bee..[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
işte ultimatr zamanında ben buralarda dolaşıyordum.ama nedense üye olmaya gerek duymuyordum.o zamanlar forum boştu gerçekten.ben sadece o zamandan BonePART'ı hatırlıyorum o kadar.birde karakedi vardı :).
Mesaj tarihi:
Onlar hala var, zaten bu aleme giren bir daha çıkamaz =P

Hoşgeldin.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.
Mesaj tarihi:
birde ben buranın star wars galaxies hakkında bir sitesi olduğunu duymuştum.adresi ne acaba?wow için falanda varmış galiba.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
said:
elma, 27 Ağustos 2004 11:29 tarihinde demiş ki:
hoşgeldin

iyice manava çevirdik burasını. karpuz elma derken kavunumuz da oldu eheheh

Pati Aile Manavı :)[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
dediğin doğru ama eski üye olunca böyle herkesi tanımak falan iyi olurdu.birde o eski ultimatr zamanında beri bu forumu takip etmek değişiklikleri görmek çok hoş olurdu :)[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Mesaj tarihi:
hadi ya çok iyi :)!
kavun karpuzu döverrr!benim tadım daha güzel :)!hem ben rakıyla yenirim :)![signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere

[Bu mesaj kavun tarafından 27 Ağustos 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Peynir de vardı biryerlerde sanki, ben mi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...