kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 herkese merhaba ben onur :).eskiden ben uo oynarken ultimatr diye bir yerde vardı.buranın orayla bir alakası var mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 eskiden sırf ultimatr idi burası, sonra gelişti gelişti, böle oldu. hatta biliyor musun, eskiden buralar bööööyle bostandı bee..[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 eheheh Hosgeldın[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul Gibi Olmalı Fetihi Zor Fatihi Tek... Cio... Icq=101549659 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 işte ultimatr zamanında ben buralarda dolaşıyordum.ama nedense üye olmaya gerek duymuyordum.o zamanlar forum boştu gerçekten.ben sadece o zamandan BonePART'ı hatırlıyorum o kadar.birde karakedi vardı :). Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hoşgeldin iyice manava çevirdik burasını. karpuz elma derken kavunumuz da oldu eheheh[signature][hline]www.elma.forumu.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Onlar hala var, zaten bu aleme giren bir daha çıkamaz =P Hoşgeldin.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 birde ben buranın star wars galaxies hakkında bir sitesi olduğunu duymuştum.adresi ne acaba?wow için falanda varmış galiba.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: elma, 27 Ağustos 2004 11:29 tarihinde demiş ki: hoşgeldin iyice manava çevirdik burasını. karpuz elma derken kavunumuz da oldu eheheh Pati Aile Manavı :)[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 selamlar hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hoşgeldin[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 keşke eskiden üye olsaymışım.ortam çok güzelmiş :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 zararın neresinden dönülse kardır ;)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 dediğin doğru ama eski üye olunca böyle herkesi tanımak falan iyi olurdu.birde o eski ultimatr zamanında beri bu forumu takip etmek değişiklikleri görmek çok hoş olurdu :)[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Hoşgeldin kavun kardeş, buralarda bir yerde karpuz olacaktı. Ona arkadaş olursun işte :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hadi ya çok iyi :)! kavun karpuzu döverrr!benim tadım daha güzel :)!hem ben rakıyla yenirim :)![signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere [Bu mesaj kavun tarafından 27 Ağustos 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kavun rullez :) hoşgeldin :D yanına bi rakı bide beyaz peynir :) gerçi ben içmedimde hiç öyle süper oluyo diyorlar[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende içmedim ama yanımda beyaz peynir çok iyi oluyor :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 en kısa zamanda denerim kavun peynir :) hatta ekmek arası kavun peynir yaparız :) hele bi alalım kavun eve :0[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hoşgeldin karpuz nerde :D[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 helal sana efecik!bu gidişle ilk madalyanı alırsın :-P.ulan herkese selam denir mi be post kazanmak için :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 karpuzla iyi anlaşırsınız siz:) hoş gelmişsin.... bugun buluşmada geçen bikaç sözden ötürü her yeni geleni karşılamaya kara verdim de:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Peynir de vardı biryerlerde sanki, ben mi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ho$geldn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.