Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Gençlik Konserleri : Athena, Bulutsuzluk Özlemi, Demir Demirkan, Duman, Düş Sokağı Sakinleri, Emre Altuğ, Kıraç, Mor ve Ötesi, Nev, Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Tual, Yaşar, Yeni Türkü, Feridun Düzağaç, Haluk Levent, Tarkan Çüşünüz.... Ben kamp kurmaya gidiyorum 10 gün...[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 vay bea izmirde üni kazansaydım mis gibi evimde ordaydı giderdim şans işte ankaraya beklioruz artık :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Oha süpermiş. Tarihlerini söyleyebilir misin? (gerçi gelmem imkansız ama)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Valla aşkımın ki (şebo) 2 eylülde gerisini bilmiyorum..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 27 Ağustos Kıraç Moğollar 28 Ağustos Funda Arar Kubat 29 Ağustos MFÖ MusaEroğlu 30 Ağustos Gibsy Kings Orhan Hakalmaz 31 Ağustos Haluk Levent 1 Eylül Sertab Erener 2 Eylül Levent Yüksel 3 Eylül Athena ve Ruslana 4 Eylül Emre Altuğ 5 Eylül Teoman Konserler ücretsiz İlk yazdıklarım Kastatlı havuzda 21.15 de 2. lerse Açıkhava tiyatrosunda 21.30 da[signature][hline]Alma? Mater?
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konserlerin çoğuna giderim heralde gelmek isteyen olursa gidelim beraber hem izmir buluşması olur :)[signature][hline]Alma? Mater?
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Buluşma süper olur... http://www.izmirfair.com.tr/etkinlik.htm[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abı cok kalabalık oluyor ya athenaya kacalım hep beraber ben onların canlı ızlemek cok ıstıyorum paralımı sımdı o da paralı ıse valla guzel olur gıdıcek varmı?[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben çoğuna gitmeyi düşünüyorum.. Bunların hepsi halk konseri yani bedava..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 gidip eziliriz ne güzel. aslında 1,86 boyla ben ezerim ama lafın gelişi şeettim.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben kamp kurcam gerekirse en önde olurum..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bı Tarıh Yer Saat Fln Belırleyekde Paticik İzmir Enternasyonal bulusması olsun Sızce Guzel Mı?[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ağlıycam ya gidemediğim için.. bu arada bi yanlışlık var Murat Yılmazyıldırım ve Murat Çelik ayrı çalışmaya başladıktan sonra "Düş Sokağı Sakinleri" değil "Düş Sokağı" olarak sahne alıyor Murat Yılmazyıldırım.. ama yinede ağlıyorum gidemediğim için :([signature][hline]Tabu seansı..Kelime İbik -Abi Horozlarda ne olur? -İbibik falan.. -"-ik"ini at..! -İBİB!
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Skywalker olur yapalım bence..Gün/tarih kararlaştıralım.. Chris çatla. :D[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 O zaman 27 sınde baslıyo yanlıs hatırlamıyosam eger oyleyse 27 sınde saat 19:00 da (erkense deıstırın) mcdonaldsın karsısındakı kaıda bulusak olurmu?[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 obaa kesin paticik buluşması yapıyoruz izmirliler arasında.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 mor ve ötesinin geldiği gün izmir buluşması olsun dicektim de mor ve ötesinin gelceği gün yazmıyor.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yaw ılk kez mı oluyo bu gelen gelıom desın ona gore bılelım yanı bos bs beklemıyek oralarda[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=86193[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Eee kımse Gelmıyo Heralde[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben geliyorum topik benimdir düzenlemeyi ben yapıcam dağılın heuleyn..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Tamam O zaman duzenle :D[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Epxmadcat, 24 Ağustos 2004 03:30 tarihinde demiş ki: Gençlik Konserleri : Athena, Bulutsuzluk Özlemi, Demir Demirkan, Duman, Düş Sokağı Sakinleri, Emre Altuğ, Kıraç, Mor ve Ötesi, Nev, Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Tual, Yaşar, Yeni Türkü, Feridun Düzağaç, Haluk Levent, Tarkan Çüşünüz.... Ben kamp kurmaya gidiyorum 10 gün... Gecenin üçünde bunun geçen sene olduğunu görmemişim lol..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Lixad, 24 Ağustos 2004 04:10 tarihinde demiş ki: 27 Ağustos Kıraç Moğollar 28 Ağustos Funda Arar Kubat 29 Ağustos MFÖ MusaEroğlu 30 Ağustos Gibsy Kings Orhan Hakalmaz 31 Ağustos Haluk Levent 1 Eylül Sertab Erener 2 Eylül Levent Yüksel 3 Eylül Athena ve Ruslana 4 Eylül Emre Altuğ 5 Eylül Teoman Konserler ücretsiz İlk yazdıklarım Kastatlı havuzda 21.15 de 2. lerse Açıkhava tiyatrosunda 21.30 da Evet karar verelim..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
redge Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mor ve ötesinin tarihi yok[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar*
Öne çıkan mesajlar