Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 selam, işte bi func. lazım oldu da yazamadım. şimda yazacağım fonksionun tek cell kontrol edip ordaki herhangi bir değer varsa TRUE veya FALSE yazması lazım. CELL AX4'de =IF(AX4=("goering","paticik","forum"),"TRUE","FALSE") bu olmadı tabi ki ondan soruyorum gibi goering veya paticik veya forum yazıyosa TRUE dicek tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 =CHECK(IF(AX3=("goering","paticik","forum"),"TRUE","FALSE")) şunun doğrusu lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 excel bilmiyorum ama fikir yürütmek gerekirse, her birini false ise tek tek kontrol et, if( 'a', true, ( if ( 'b', true, if( 'c', true, false ) ) ) ) gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 şöle de olur =IF(OR(AX4="goering";AX4="paticik";AX4="forum");"TRUE";"FALSE") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 VLOOKUP ile hallettim ya, ama bu gidişle sırf macro yazmak için VBA falan öğrenmem gerekicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 eheh yok bunlar çok tekrara girmeyecekse inan macro yazmak zamandan kayıba sebep oluyor sadece. bol tekrar edecekse gerekiyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 rutin finansal rapor işi abi ne yazık ki =) günlük/haftalık/aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 gogogogo macro swh kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar