Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 olmaz boyle birsey hayatim boyunca gormedim! ts kullandim full buffliyim dex 350 MP heavy longbow kullaniyorum! slash arrow hazirda SB yi crit ledim ardindan 3 kere daha vurdum! crit 750 vurdu digerleri 300 400 arasi AMA TEK VURUSDA INDIRDI! NERFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
Darkdaemo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ummm...nerde bakalim bunun SS'i :)[hline]Darkdaemonius XXII--MLF--50 Nightshade Daemonius--MLF--50 Warden Daemonius--Andred--50 Champion Bolbot--MLF--50 Nurture Druid
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 tam olaydan sonra cg de bagiriyordum ve makina reset atti. yalan soyleyecek deglim jax adli infilde bunu gordu. ve herifin tek dedigi awwww oldu :([hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
Gladric Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 sb rullaz :P[hline]Us Kay Server -=Merc=-
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 SB Lalu :P vardır mutlaka mantıklı bi açıklaması ama aklıma gelmiyo :P takma kafana 1600 hp ile Zerker'in teki üzerimde PBT varken bana da insta çekmişti oluyo bazen :P[hline] MCP | MCSE | CCNA --------------------------------------Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ne aciklamasi olacak kardesim al iste o olaydan bir kac dakka oncede hunterin teki beni 2 vurusda aldi bow duel yaptik anasini ***** ama herif melee de 2 vurus yapti yahu! ben 50 vuruyorum ulan longdirk le[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 banami geliyor bu crit lerin hepsi be![hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ceti, biraz sakin canım.. "kardeşim" "be" vs. lütfen şu tarz konuşmaları buraya taşıma.. Oyun için de gelip burda kimseye agresifite yapma..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Hişş bi dakka, benimle alakası yok olayın, DAoC oynamıyorum bile ben. Ne olsa benden buluyorsunuz arkadaş.
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ahahahaha nefr hahahaha[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Öne çıkan mesajlar