Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avusturalya Açık T.T.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

federerin devri bitti yahu, bırakın artık. 4-5 senedir nadal dışında yine süpürüyodu herkesi de zor artık slam finali görmesi federerin. yaşı da kemale erdi.

adam oynamaya devam ettikçe niye bırakalım abi. final görmese de izlettiği oyun zevk veriyor.
Mesaj tarihi:
tamam haklısın yaşı kemale erdi ama yine de yarı final görebiliyorsa,finali de görür,fransa açık'da da belki çıkamaz çünkü toprak federer'in kortu değil ama wimbledon'da bekliyorum şampiyonluk fede'den;)
Mesaj tarihi:
aksine roland garrosda daha zor bence işi.

federerin en büyük şansı onu zorlayacak pek isim yok şu aralar, kötü de olsa yarı finalleri vs görüyor.

nadal, djoko ve belki murray? del potro iyi çıkış yakalamıştı talihsiz sakatlık geçirdi mesela. ona rağmen wimbledon çeyreğinde berdych'e kaybetti, 2 slam üst üste djokoyu yenemedi, rolandda soderlinge kaybetti vs.

bu turnuvadan neredeyse 1300 puan kaybıyla çıktı federer. djoko kazandığı zaman bugun 1300+ puan ile çıkıcak. federerle arasında 250 lik bir turnuva kalıyor bildiğim. 2. liği kaybederse durum daha vahim. :)
Mesaj tarihi:
nadal uzun süre bırakmaz birinciliği. federer 1'i alacam diyordu da 2 gidiyor ahaha.

arada 3.000 puan var. hayal kurmak güzel tabi de nadal toprak kortları domine etmesi yeterli zaten alttakiler böyle kötü oldukça.
Mesaj tarihi:
ya geçen gün bir arkadaş federer 2013 te tenisi bırakacak dedi de öyle bi haber bulamadım ben. var mı öyle bişe? 31 yaşına gelince bırakıcam demiş federer...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...