mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 nadal hasta hasta kotu bi oyunla ferrer'e ezilio su anda. 2. sette ferrer 5 2 onde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 nadal'a acıyasım gelsin istedim ama yok olmuyor...hala yenilsin istiyorum nihahaha şuan skor 6/4 6/2 ferrer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yalnız federer yarıda djokovic ile oynuyor,bu maç beni biraz tırstırıyor...hadi bakalım hayırlısı.go fede go;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ne zaman federer'in macı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 27 ocak perşembe 7.30 pm diyor,burda kaça denk geliyo? edit: 8 saat öndeler onlar...sabah 10.30 da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 eyv. ya nadal cok kotu gorunuyor bu arada. gercekten hasta herelde, bitik durumda. bu kadar kolay bırakmazdı savasmayı. son oyunda da geri donuse cok yaklastı ama kıramadı servisi. boktan oldu boyle ya. finalde fedex - rafa izlemek istiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/016/2/b/problem_deviantart__by_metal_locked_forever-d37b5gp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 federerin maçı yarın sabah 10:30 da. yanlış hesap yapmayın maçı kaçıracanız sdfg nadalın sanırım bu 3. oldu fiziksel olarak rahatsızlanması. dizlerini çok yıpratıyor galiba. ve böyle devam ederse federer gibi 28 yaşına kadar aynı performansta oynamaz gibi geliyor bana. zaten ağırlıklı olarak fiziksel yönüyle oynadığı için zevk almıyorum nadalın oyunundan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 evet evet pardon düzeltiryorum hemen, ben p.m. kısmını biranda sabah 7 diye geçirmişim filtereden pardon editliyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ferrer aldı maçı. Nadal da rahatsız değilken kaybetse biraz da ya. en son Federer yendi sanırım normal bir karşılaşmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 o zaman yarı final fikstürünü girelim Murray -------- vs -------- Ferrer Djokovic -------- vs -------- Federer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ulan cok kotu oldu nadal'ın elenmesi ya. hic boyle gormeye alısık olmadıgımızdan sinir oluyo insan izlerken. toplara kosamadı, vuruslardan sonra etrafında donerken bile cok yavastı. cok kotu oldu. uzun sureli sakatlıklar yasamasın ya. zaten federer kariyerinin sonunda. ondan sonra nadal'dan baska izleyecek adam yok. neyse finale fedex cıksın bari de izlemek icin sebebimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 djokovic çok iyi oynuyor. fedexin bişeler yapması lazım yoksa maç gidecek lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 süper maç oluyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Çok temiz aldı Djoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 coko çok temiz aldı da. federer de bi o kadar kötü oynadı ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 kapatın turnuvayı ya bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 avusturalya açık benim için bitmiştir...önümüzdeki maçlara bakıcaz dimi fedecim;) şaka bir yana,djokovic iyi oynadı.Tebrik eidyorum kendisi burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 federerden sonra beğendiğim 2. oyuncu sanırım djokoviç. taklitleri bitiriyo adamın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hemen koyalım;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 54. sn: top sektireşe gel ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 final maçı biraz zevksiz başladı umarım böyle devam etmez. antrenman yapar gibi oynuyolar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bu ne abi ya baseline a top at, 38 vuruşluk ralli olsun. rakibinin hata yapmasını bekle. djokovic biraz agresif oynuyor sadece. şu maçları izleyince federerin ne kadar kıymetli bir oyuncu olduğunu daha bi anlıyorum. zevk almıyorum şu an maçtan. 2.setin ortasına geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kozalak said: şu maçları izleyince federerin ne kadar kıymetli bir oyuncu olduğunu daha bi anlıyorum. ilgili videoyu koyayım hemen;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 federerin devri bitti yahu, bırakın artık. 4-5 senedir nadal dışında yine süpürüyodu herkesi de zor artık slam finali görmesi federerin. yaşı da kemale erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar