Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

knapsack problem

Elma_v2

Öne çıkan mesajlar

Selam beyler,

erasmus öncesi güzel bi backpack almaya niyet ettim. marka-model tavsiyesi olan var mıdır? Bir de bu tarz şeyler nerden alınır istanbulda? Bu işin doğubankı nerde yani?

Bir de bilen var mıdır acaba bunu yanıma handbag olarak alsam pegasus sorun çıkarır mı? (max 55 cm boy demişler kabine sığması açısından, backpack 80 cm zaten, tıkıştırırsam sığdırrım gibime geliyo)

aklımdaki model:

Yanlış yere açtıysam affola.
iyi forumlar
Elma..

Sosyal ağlarda paylaş

ben yaz başında almıştım birtane. Karaköyde kutupu ayısı diye bir yer var çevresinde de onun gibi birkaç dükkan daha var. Onlardan güzel kaliteli çantalar alabilirsin ama biraz pahalılar ama kaliteli oluyorlar. Ben o çantayla interrail yaptım sonrada abim aynısıyla likya yolunu yürüdü halen sağlam ve omuzlara yük binmiyor.

onun dışında eminönünde çantacıların olduğu bir yer var orda da bulmuştuk 1-2 dükkanda knapsackler. Ucuzlardı ama çok beğenmemiştik.

http://kutupayisi.com/ ilgilenirsen kutupayısı'nın sitesi burası ama dükkandan alırsan daha indirim yapıyorlar nakit vs ayağına.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanında ne taşıyorsun bilmiyorum ama gideceğin yerlerde 7 günden fazla kalmayacaksan böyle büyük çantalara girişmene gerek yok bence. Ben de Erasmus'tayım Eylülden beri, şimdiye kadar gittiğim bi yerde max. 10 gün kaldım, ortalama bi sırt çantası gayet yeterli oldu. Interrail yapsan neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001NPD062/ref=oss_product
şundan var bizde 2 tane
TR'e geldiğimizde kullandık fena değildi.
Üst kısmı bağlamayıp sarkıtırsan kısalır epey boyu.
Aksi taktirde almazlar uçağa. Checkine vermiştik biz gerçi bizim çantalar dolu idi ağzına kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

karaköydeki dükkanlara bakmak lazım. bir de isim olarak hatırlayamadım da kadıköy'de boğadan stadın o tarafa doğru inen sokakta bi dükkan vardı, ordan almıştım ben. adı aklıma gelirse yazarım yeniden.
loap miwok var bende de, taşıması falan rahat gerçekten. interrailde kullandım hiç sorun çıkarmadı sağlam çantadır. ne şekilde kullanırsın bilemiyorum ama 60 litre de yeterli olur çoğu şey için.
uçakta kabin için sıkıntı olabilir ama, yüklü olduğu zaman üstten de şişti mi kallavi boyutlara ulaşıyo. bırak kabini, normal bagaj olarak verirken bile büyük bagaj kısmından almışlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...