napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Sen ne anlarsın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 mila kunisle kardes gibi duruyolar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hop, yengene laf yok kirarim kalbini aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ne Facebook meraklısı jüri üyesiymiş be kardeşim.İnseption hiç ödül aldımı?Oscarda da böyle yaparlarsa varya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ricky nasıl trollemiş ahaha. Kimse gülmek istemiyor ama kendilerini tutamamışlar. Steve Carell'i çağırışı ayrı rekor. Yalnız tam bir hıyar oldu kendisi. Kendi şovunda, stand upında da hissediliyor. Anca BAFTA sunar bundan sonra asfdsafga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ricky cok agir trollemis, twitter da guzel yorumlar vardi konuyla alakali; "isini yapsin diye katil tutarsaniz sonra adam oldu diye uzulmezsiniz, bu herfin yaptigi sey bu." gibi. adamin genel olarak icinde oldugu hal tavir bu yani, sasirmaya gerek yok. esas sasirdigim gecen hafta ki conan da embesil gibi konusmasiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aquila said: leş napae said: Sen ne anlarsın be. Innuendo said: hop, yengene laf yok kirarim kalbini aquila. Fotoğrafı görmeden önce şu mesajları gördüm, arada da Nil Mila Kunis falan demiş, Mila Kunis'e laf atılıyor diye tüfeğime uzandım. Angelina'yı görünce rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://video.ntvmsnbc.com/ricky-gervaisden-rahatsiz-edici-sakalar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar