DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 şimdi önümüzde barnebau'daki maç var, gitmek istiyoruz diyelim. bilet bulabilir miyiz? bulursak nasıl buluruz aşağı yukarı kaça patlar? daha önce gitmiş olan birileri var mıdır patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 resmi sitesinden bu linki buldum bilet satışı için http://www.servicaixa.com/nav/en/deportes/madrid/estadio_santiago_bernabeu_rmad/real_madrid_c.f./rmad.html?utm_campaign=realmadrid&utm_source=realmadrid.com&utm_medium=webEN&utm_content=linkPie&CODIUSU=P078RM09 taraftar kart olayı var galiba.barça maçı için genel satışa bilet kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 üyeliği olmayanlara vip bilet satıyorlar ama onların da mallarco maçı için bile en ucuzu 190 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 genelde haftalar öncesinden tükeniyor bilet. Kolay bulabileceğini sanmıyorum yurt dışından. İspanya'ya turlarda uçak biletleride pek ucuz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hmm uçak bileti sorun değil ya 190 euro da verilir abi kaç kere gidicez peki saolun bilet kalırsa affetmeyip gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Aslında futbol turizmi yapan yerler vardır , yok mudur ? Yoksa yapılmalıdır , özellikle süper ligin dünyanın en sevimsiz ligi halini aldığı bir zamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 benim bi arkadaş vardı muhabbetini yapıyodu yaklaşık 600 euro filan diyodu. ama git gel içinde mi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ikinci yari kapilari aciolar abi olmadi ozaman girersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 valla bi ispanya turu ve real barça maçı için 3-5 milyar değer hedeflerim arasında.şu xavili iniestalı kadro dağılmadan.ronaldoda realdeyken yapıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 muhtemelen bilet 600 eurodur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben messi'nin 30 numaradan 19'a geçtiği maçı izlemiştim. ronaldinholu dönem. bilbao maçı. o bile unutulmazdı yani. el classico'yu tahmin bile etmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar