MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arkadaşlar kendime swordman yanında birde merchant yapıorum ve sokak satışı (vending) aktif hale getirdim ve dükkanımı açıyorum. Fakat oyundan çıkıp diğer karakterimle girdiğimde merchantım shopu kapamış oluyor :( Acaba diğer karakterimle giriyorum diyemi kapanıyor, yoksa ben oyundaykenmi sadece shop açabiliyorum. Oyundan çıktığımda shop açık kalmıyor mu?[signature][hline]www.atletizm.net
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Tabiki ikiside aynı acc oluğu için sen diğer char ile girince merc in log out olmuş oluyor.Senin istediğini yapmanın tek yolu 2 acc almak.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Evet aynı accountdan sdece tek bir karakter ile log in olabilirsiniz.[signature][hline]7x/50 Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Merchantımla shop açıp oyundan çıktım ve kardeşim accountu ile girdim fakat yine benim herif yoktu :)
mko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: MOSAD, 29 Ağustos 2004 15:07 tarihinde demiş ki: Merchantımla shop açıp oyundan çıktım ve kardeşim accountu ile girdim fakat yine benim herif yoktu :) oyundan çıkmayacaksın[signature][hline]reeee uuuu neee uuuu oooo mmorpg: UO WoW MxO fps: TFC UT2004 RTS: Starcraft, Warcraft
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Beyler dergide orası yanlış yayınlanmış =/ Merchant ı online tutmanız gerekiyor yoksa dükkanınız kaybolur.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
MOSAD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Evet dergi yanlış yayınlamış bende onun için kasıorum :)
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bende 2 tane acc var ama sadece 1 tanesini acabiliyorum onu nasil halletcez
mko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 server downken irca sordular onu stella'ya (onu yazan haaamfendi) orda alt tab yapıp başka iş yaparken yani (a)way (f)rom (k)eyboard iken satabiliyosunuz. yani uo daki vendor gibi olmuyo. benki juno'nun 2. bölümüne Dışarı çıkarken kablo adsl gibi bağlantınız varsa (yoksa oynanmıyo zaten) açık bırakın. [Bu mesaj mko tarafından 31 Ağustos 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Açık bırakılması lazım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Öne çıkan mesajlar