Draz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 birazcık hava atmak gibi olucak emme velakin eski bir dial up kullanıcısı olarak 15 dakkada 5 mb bir mp3 indirdiğim zamanlar dan sonra şuanda evimde test için bırakılmış bi fiber internetle 50 mps lik bağlantı sanırım sunda 100 mbps olarak çalışıyor saniyede 10 mb ile download yapmak nasıl bir keyifmiş anlatamam gözlerim yaşarıdı haydi trolleyin http://img96.imageshack.us/img96/6195/peww.png
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Test olayını biraz açar mısın mahzuru yoksa ?
Draz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 superonline nın fiber irteneti bizim siteye geldi denemek amaçlı ta eve kadar kurmuşlar adamlar 1 aylık bedava bende hayır demedim tabi şimdi türktelekomun internetinide normal ev telefonunu da iptal ettirdim 1 aylık bedavam bitince super online a başlıcam sölemesi ayıptır 13 gb bir full hd blueray film i 20 dakkada indiriyorum 10 dakka rar dan çıkarması ile bilgisayarım uraşıyor yarım saatte 1 blueray film indiriyo temiz :) acayip sevdim şimdide bedava bitincede 49 tl di sanırım 10mbps sınırsızndan alıcam bana hayli hayli yeter ama yurt dışı hala çok hızlı diil
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 beni bile indirirsin valla gerçi kendimi uploadlayamam bağlantım yetmez
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyla ilgili bilgiyi nerden alırız yav, canım çekti :D, 1 mbit sınırsıza 10 senedir 49tl veriyorum, belki superonline a geçerim bende..
Draz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 superonline fiber internet yada telcom du eski adı superonline fiber internet yazınca çıkıyor yalnız her yerde yok istanbulda ataşehir bahçeşehir bide büyükçekmece ve yukarsında var ben mimarsinandayım daha yeni geldi bizim buraya
Öne çıkan mesajlar