direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 pazar günü çalışıyorum, öyleyse ameleyim! belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hepimiz ameleyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ne alakası var ? belki farklı gün kullanıyorsun hafta tatillerini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fen said: hepimiz ameleyiz X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Aluriel said: ne alakası var ? belki farklı gün kullanıyorsun hafta tatillerini ? yok benimki pek öyle değil. pazar ekstrem bı durum benım ıcın bunyem alısık degıl :/ hüzünlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Aluriel said: ne alakası var ? belki farklı gün kullanıyorsun hafta tatillerini ? ama pazar bu adı var. salı günü tatilim desen millete sallamazlar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 amelesin. öyleyse pazar günü çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 nerde çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 direniyorum said: Aluriel said: ne alakası var ? belki farklı gün kullanıyorsun hafta tatillerini ? yok benimki pek öyle değil. pazar ekstrem bı durum benım ıcın bunyem alısık degıl :/ hüzünlüyüm muhtemelen ofiste sıcak bi ortamda bilgisayar başında bi işin var ve ameleyim diyosun...o da güze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 pazar tatili önemli, herkes çalışırken tatil yapması zevkli değil, bir ara yaklaşık 6 ay filan pazar günleri çalıştım haftaiçi bir günde tatil yaptım hiç iyi değildi, so it really sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 3 gün tatil olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Ractamainus said: amelesin. öyleyse pazar günü çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar