Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapsam bilemedim

cerebralis

Öne çıkan mesajlar

hahah bi spy sistemi oluşturayım yani=)
ya güveniyolar tabi işte o yüzden zaten ben mi halletsem diyorum.ama işin altından hiç beklemediim bişey de çıkarsa.
neyse bakıcaz artık pazartesi günkü duruma.
burda okulun en işe yaramaz öğrencilerini okula kazandıran bi örtmeniz yani=P
(kazanmak da işte devamsızlık yapmıyolar,bana yamuk yapmamak için uslu duruyolar falan ghgfhd)
Sosyal ağlarda paylaş

resmi olmayan bi görüme bu tabii.
gayri resmi..

ama mikrofon takabilirsin istersen.

olayı itiraf ettirirsin anaç yapını kullanıp ondan sonra "now you are my bitch!" dersin ve insider olarak kullanırsın bu küçük pisliği!

ingilizcesi yeterli değilse ve dediğini anlamıyorsa senin suçundur tabii>
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

resmi olmayan bi görüme bu tabii.
gayri resmi..

ama mikrofon takabilirsin istersen.

olayı itiraf ettirirsin anaç yapını kullanıp ondan sonra "now you are my bitch!" dersin ve insider olarak kullanırsın bu küçük pisliği!

ingilizcesi yeterli değilse ve dediğini anlamıyorsa senin suçundur tabii>

yöntem güzel hoş ta

bunları nerede yapacaksın ki. okullara her girdiğimde kulak zarlarım patlamaktan beter oluyor. eve mi davet edeceksin çocuğu
Sosyal ağlarda paylaş

çocukla konuş, yanlış yaptığını söyle. bu yanlışı telafi etmesi açısından, durumu kapatmak istediğini de söyle.

ama uyar; bundan sonra yapacağı şeylerde de arkasında duramayacağını, yapacağı şeylerin sonucunda, sorumluluğunu alması gerektiğini belirt.

ondan sonra çıkışa çağırın çocuğu, dövün..
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim ya da ben ufakken böyle saçma sapan işler yaptığımızda annem hep "neden yaptın?" diye sorardı, babam da "neden diye sorarsan, nasılsa yalan söyleyecek. niyesini boşver, sonrasını izah et" mantığıyla konuya yaklaşırdı.

üstelik böyle bir hareket karşılığı sorulacak "neden?" sorusunun bir cevabı yok. bu tip durumlarda çocuğu kitlenip kalacağı durumlara sokmaktansa, tipik yaklaşımla yaptığının neden yanlış olduğunu ve doğabilecek sonuçların başını ağrıtabileceğini anlatıp geçmek lazım. arada yapabiliyorsan çocuğu konuşturup nedenlerini kendin anlamaya çalış. yapacak olan gene yapar, maksat yapmayacak olana doğrusunu anlatmak.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

kardeşim ya da ben ufakken böyle saçma sapan işler yaptığımızda annem hep "neden yaptın?" diye sorardı, babam da "neden diye sorarsan, nasılsa yalan söyleyecek. niyesini boşver, sonrasını izah et" mantığıyla konuya yaklaşırdı.

üstelik böyle bir hareket karşılığı sorulacak "neden?" sorusunun bir cevabı yok. bu tip durumlarda çocuğu kitlenip kalacağı durumlara sokmaktansa, tipik yaklaşımla yaptığının neden yanlış olduğunu ve doğabilecek sonuçların başını ağrıtabileceğini anlatıp geçmek lazım. arada yapabiliyorsan çocuğu konuşturup nedenlerini kendin anlamaya çalış. yapacak olan gene yapar, maksat yapmayacak olana doğrusunu anlatmak.

Ractamainus said:

çocukla konuş, yanlış yaptığını söyle. bu yanlışı telafi etmesi açısından, durumu kapatmak istediğini de söyle.

ama uyar; bundan sonra yapacağı şeylerde de arkasında duramayacağını, yapacağı şeylerin sonucunda, sorumluluğunu alması gerektiğini belirt.

ondan sonra çıkışa çağırın çocuğu, dövün..

fen said:

açık açık görüş yanlış olduğunu söyle ve bir daha olur sa elinden geleni ardına koymayacağını ve engel olmayacağını söyle

eğer akıllanır sa akıllanır akıllanmaz ise diğer durumlar düşünülmesi gerekir.

hemen hemen aynı yöntemler. bu mesajlar ta tepki almaz sa yeni gelenlere bir ön yargı olduğunu düşüneceğim
Sosyal ağlarda paylaş

valla sanırım en uygun yöntem o.disiplin olayı falan da aklımın ucundan geçmez isterse okulu yaksın.
''okuldan atalım!!!'' mantığı hiçbi zaman işe yaramamıştır.hiçbi öğrenci aldığı disiplin cezası sonunda doğru yolu(!) bulmamıştır.bu cezalar kocaman bi:öğrenciyi tamamen kaybetme riski bence.
saolun patiler bu arada=)
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:

valla sanırım en uygun yöntem o.disiplin olayı falan da aklımın ucundan geçmez isterse okulu yaksın.
''okuldan atalım!!!'' mantığı hiçbi zaman işe yaramamıştır.hiçbi öğrenci aldığı disiplin cezası sonunda doğru yolu(!) bulmamıştır.bu cezalar kocaman bi:öğrenciyi tamamen kaybetme riski bence.
saolun patiler bu arada=)

o öğrenci kaybedileblir ama diğer öğrencilere göz dağı olur.

olmaz sa o zman çıakcak sıkıntıyı gör. peki sen öğrenciyi kazanmya açalışıyorsun ama diğer öğretmenlerde durum nasıl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...