cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 şimdi efem durumu şöyle izah edeyim. rehber öğretmeni olduğum sınıfta geçenlerde bi öğretmenimizin flashı ortadan kayboldu dersin sonunda.tabi hemen ''çalındıaaaağğğğğğ'' denildi ama ben hiç o tarafından bakmak istemedim olaya.çarpmışlardır kasaya düşmüştür falan dedim,hemen suçlamaya gitmiyelim diye. sonra sınıfa gittim böyle böyle siz öyle bişey yapmazsınız ama şaka olsun diye yapmış olsanız bile öğretmeniniz hoş karşılamamış siz bana getirin ben kendisine uygun bişekilde teslim ederim aramızda kalır falan dedim. akabinde cuma günü bi öğrenci gizli gizli gelip biz yapan arkadaşı bulduk falan dedi.ama çok üzüldüm=/ pztsi günü bize getiricek biz hocaya vericez dediler. ben de direk bana verin siz dedim yine dallanıp budaklanmasın diye o öğrenciden habersiz.ama örtbas edilsin istemiyorum çünkü şimdi ufacık bişey için bunu yaparken eğer örtbas edilirse daha büyük şeylere yeltenir diye korkuyorum. şimdi önümde bikaç seçenek var : flashı aldıktan sonra hiç haberim yokmuş gibi rehber öğretmenle mi görüştürsem,çocuğu yanıma çağırıp açık açık nedenini mi sorayım(beni daha yakın görüyolar),hiiiç üstüne düşmeden konuyu kapatıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 açık açık görüş yanlış olduğunu söyle ve bir daha olur sa elinden geleni ardına koymayacağını ve engel olmayacağını söyle eğer akıllanır sa akıllanır akıllanmaz ise diğer durumlar düşünülmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 öğretmene anlat böyle böyle birisi almış de, sonra o öğretmenle alın karşınıza çocukla konuşun, ama şefkat gösterin mutlaka. bak biz kimseye söylemeyeceğiz, ama sen de sakın bir daha yapma, bir ihtiyacın olursa bize gel gibilerinden. çocuk ömür boyu size minnettar olur ve eli hırsızlığa gittiğinde sizden utanır. hani bir öğretmene bunları demek de garip oldu siz biliyorsunuzdur zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ben sevabina sinifina adam ba$i 2 tane 2 $er gb lik flash yolliyim, sen bu konuyu kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahahaah olur adresi yolluyorum ben. ya zaten baştaki tutum da o zaten hani bakın aramızda kalıcak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 öğretmenlerin flash diski değerli olur öyle demeyin. bizim okulda da kaybolmuştu da adam polis e gitmeyi düşünüyordu. içinde değerli bilgi de yokmuş ama kadın ona alışmış bir kere. piyasa da da kalmamış o boyutta flash disk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ya mevzu flash falan diil ki ben mi anlatamadım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 flash dediğin şu taşınabilir flash disk ise 15 lira yenisi. kimsenin kalbini kırmaya değmez kesinlikle ama işin başka boyutları var. öğrenciler kaç yaşında bilmiyorum ama böyle şeyler küçük yaşta başlar. önlem almak gerekir, hele bi de aynı öğrencinin benzer olayı varsa. belki hırsızlık amacıyla değil de o öğretmeni sevmediği için de almış olabilir yani. yetebileceğine güveniyorsan kendin konuş ama zor bence. rehber öğretmen nasıl birisi ? az çok anlarsın zaten arkadaşınsa falan. kendi zamanımdaki rehber öğretmenleri hatırladım bi an ve direk kabus yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 çocuğu flashı çalınan öğretmenle karşılaştırma, kendin görüş, öğretmene de hallettim de, öyle geçiştir. Çocuğun gözünü biraz korkut, polise gidersin hapse atarlar, herkes hırsız der geleceğin kararır falan de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fen said: öğretmenlerin flash diski değerli olur öyle demeyin. bizim okulda da kaybolmuştu da adam polis e gitmeyi düşünüyordu. içinde değerli bilgi de yokmuş ama kadın ona alışmış bir kere. piyasa da da kalmamış o boyutta flash disk :D 25 cm flash var bende, belki o uyar. tovbe ya. alti ustu 10 liralik disk lan. ne polisi ne heyeti.. ayrica hic ogrenci olmadiniz mi lan, hocanin not defterini yurutmeceler, sinav sorularini calmacalar falan. bunlar ogrenciyken yapilmasi gereken $eyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fen said: açık açık görüş yanlış olduğunu söyle ve bir daha olur sa elinden geleni ardına koymayacağını ve engel olmayacağını söyle eğer akıllanır sa akıllanır akıllanmaz ise diğer durumlar düşünülmesi gerekir. sağlam bi korksun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi çocugu korkutarak öğretme 1700lerde falan bitti biliyorum ben. korkutun demek ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 rehber öğretmenleri hiç sevmezdim küçükken hep yapmacık gelirlerdi bana, hep ihanete uğradım aşkımızı bitirdiler edit: öğrenciyi gizli tutman en iyisi bana kalırsa. çocuk kin besleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 @esh anlatılmak istenen o değil, arkadaş diyo ki "ben şimdi buna göz yumarsam ve ilerde bunu alışkanlık haline getirirse" diyo, o yüzden "iki tarafı da kırmadan, ve çocuğa böyle bi alışkanlık özgüveni vermeden nasıl işin içinden çıkabilirim" olay 20 liralık flash değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ahaha korksun ne abi saçmalamayın da bi rahat durun. falakaya yatırsınlar oldu olacak. yada tekrar ederse elini kessinler oldu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kim almış öğrenin ama olayı büyütmeyin. tekrar ederse haber verin.. ıslak odunla değil ama ufak bi çıbıhla gelirim hemen. o değil de alevli iplerle korkut bence çocuğu. çevir çevir burnunun üstünden geçir elemanın. "bi daha ki sefere ıskalamam!" de.. bi de deri kıyafetler giyip maske de takarsan o bölgenin süperkahramanı bile olabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 o çocukdan adam olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 eheu ya işte ben zaten hep onalrın tarafından bakmaya çalışıyorum duruma işe başkalarını akrıştırmadan halletmeye çalışıyorum durum şaka olsa bana gelirdi geri o flash eminim yada utandı sonradan getirmeye falan.zaten o yüzden ben hiç bilmiyomuş gibi yapıyorum. flashın 10 liralık bişey olduğunu da biliyoruz tabi ama burdaki çırpınışın nedeni alışkanlığa dönüşmemesi. ha bide cidden öğrenciyken bazı şeyleri yapmak çok eğlenceli oluyo ama malesef bazı öğretmenler o öğrencilik yıllarını çabuk unutuyolar ve kestirip atmak çok kolay oluyo onlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 çocuklarda hemen ispiklemiş yanlız haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 dasaaa said: o değil de alevli iplerle korkut bence çocuğu. çevir çevir burnunun üstünden geçir elemanın. "bi daha ki sefere ıskalamam!" de.. bi de deri kıyafetler giyip maske de takarsan o bölgenin süperkahramanı bile olabilirsin bence. abi bazen korkuyorum senden cidden ya çok güldüm buna sabah sabah. sabahı kalmamış gerçi ama daha yeni kalktım sayılır :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 @dasaa yaparsa bi daha suratına alev üfliyim bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 çocuğa normal de yanlış olduğunu anlatmak ve şayet böyle yapmaya devam eder se olacaklardan bahsedip korkutmak... Yol kenarlarında kaza yapmış araçları neden koyuyorlar insanlar korksun,ibret alsın diye değil mi? bunun ilk ve son olması için bunları yapmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ver disipline kurtul bana hic acimadilar zamaninda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ne çaldın senko ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 verme lan.. disipline verme çocuu.. neden yapmış anlayın, işlenmeyeceğini falan söyleyin işte. çok da korkutmayın. ha bi de info akışını engellemeyin hiç. millet hemen ispiyonlamışsa sana güveniyorlar demektir. bu durumu elinden kaçırma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar