Frantic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 1 seneden fazla sorunsuz kullandığım 320gb WD harici harddiskim nedenini bilmediğim bir şekilde kullanamıyorum. elektronik olarak bilgisayar tarafından donanım algılanıyor fakat sürücüler listesinde göremiyorum. içindeki veriler 1.derecen önemli olmasa da harddiskin kendisini bir şekilde kullanabilmem gerek. yani eskisi gibi kullanmak için tüm verilerin gitmesi çok problem değil. bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 device manager a gir. ordan disk management a bak. harddisk label ı başka bişeyle çakışıyo falan olabilir. disk management da görebiliyo musun hdd yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Evet gözüküyor fakat adı değişmiş. Önceden Elements bilmemne felan diye başlayan bir adı varken şu an sadece WD adıyla gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu arada sorun halen devam etmekte. yani adı WD olarak gözüküyor fakat disk sürücüleri listesinde görememekteyim halen kendisni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi işte kozalak'ın dediğini yap listeden seç hdd'yi change drive letter de. orda çakışma var işte onu değiştir başka harf yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ULAN DUN AYNI TOPİCİ AÇTIM Bİ İNSANDA CEVAP VERMEDİ BURASI DOLMUS TAŞMIŞ http://forum.paticik.com/read.php?6,5336455 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hiç görmedim valla. eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 neyse bnm problem çözüldü ztn kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu sorun genelde laptoplarda çok olur. external hdd sistemdeki başka bir storage device ile aynı harfi almaya çalışıyor sorun da burdan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yok abi bende drive lettera mudahale edicek bi menu de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bilgisayarıma sağ tıkla > manage> disk management de orada harf atanmamış device görüceksin ona sağ tıkla > change drive letter and paths de > change > ordan başka bir device da kullanılmayan bir harf seç > OK de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 throine said: bilgisayarıma sağ tıkla > manage> disk management de orada harf atanmamış device görüceksin ona sağ tıkla > change drive letter and paths de > change > ordan başka bir device da kullanılmayan bir harf seç > OK de burdaki listede harici hdd gozukmuyor. yalniz c: yi gpruyor, simdi ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Frantic said: burdaki listede harici hdd gozukmuyor. yalniz c: yi gpruyor, simdi ne yapabilirim? device manager dan uninstall et.> reboot > sonra tekrar tak driver yüklesin. Bak bakalım bu sefer disk manager da görünüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 throine said: Frantic said: burdaki listede harici hdd gozukmuyor. yalniz c: yi gpruyor, simdi ne yapabilirim? device manager dan uninstall et.> reboot > sonra tekrar tak driver yüklesin. Bak bakalım bu sefer disk manager da görünüyor mu? teşekkür ettim yardımların için. sabah pcyi tekrar açtığımda düzelmiş buldum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bende bi ara duzelir gibi oldu şimdi tekrardan aynı şey oluyo. algıladığı zamanlarda adını bi değiştirdim belki işe yarar diye ama hala aynı şey oluyo. yok mu bunun kalıcı bi çözümü?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 m, n, o, p sonlardan harf ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 z verdim abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bende bu sorun tekrar hortladi yav. gecen normal haline donmus olan hddyi abim alip desktopda kullanmaya calismis orda da gene bahsettigim gibi olmus. ordan alip laptopa taktim su an da ayni. daha once denedigim yontemi tekrar deniyorum fakat bu sefer olmuyor. su an halen disk listesinde uninitialized disk olarak gozukuyor ve initialize edemiyor. ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar