Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harici harddisk ve algı problemi

Frantic

Öne çıkan mesajlar

1 seneden fazla sorunsuz kullandığım 320gb WD harici harddiskim nedenini bilmediğim bir şekilde kullanamıyorum.

elektronik olarak bilgisayar tarafından donanım algılanıyor fakat sürücüler listesinde göremiyorum. içindeki veriler 1.derecen önemli olmasa da harddiskin kendisini bir şekilde kullanabilmem gerek. yani eskisi gibi kullanmak için tüm verilerin gitmesi çok problem değil.

bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

bilgisayarıma sağ tıkla > manage> disk management de

orada harf atanmamış device görüceksin ona sağ tıkla > change drive letter and paths de > change > ordan başka bir device da kullanılmayan bir harf seç > OK de

burdaki listede harici hdd gozukmuyor. yalniz c: yi gpruyor, simdi ne yapabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

Frantic said:

burdaki listede harici hdd gozukmuyor. yalniz c: yi gpruyor, simdi ne yapabilirim?

device manager dan uninstall et.> reboot > sonra tekrar tak driver yüklesin. Bak bakalım bu sefer disk manager da görünüyor mu?

teşekkür ettim yardımların için. sabah pcyi tekrar açtığımda düzelmiş buldum (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu sorun tekrar hortladi yav. gecen normal haline donmus olan hddyi abim alip desktopda kullanmaya calismis orda da gene bahsettigim gibi olmus. ordan alip laptopa taktim su an da ayni. daha once denedigim yontemi tekrar deniyorum fakat bu sefer olmuyor.

su an halen disk listesinde uninitialized disk olarak gozukuyor ve initialize edemiyor. ne yapabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...