Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Aluriel said: digiturkte natgeo falan orjinal dilinde mi yoksa türkçe mi ? kablotvye uyuz olmaya başladım da ben. megayapılar var geçen hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum. bende bi yandan bişeylere bakıyorum netten, kulağımda orda. sivil bir mühendis olan bilmem kim diye bi cümle geçti. noluyo lan dedim. güldüm geçtim. üzüldüm ama sonra.ağğbi tam facepalmlıkmış
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yok ya bi ara düşündüm cidden arayıp yada mail atıp saydırmayı da sonra geçti rage
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hiç okumadım. tr de halk tv yi eğlenmek için değil. vakit gçirmek ve kendi berbat yaşamı dışındaki şeylere de üzülmek için izliyor
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 erucalavera said: sivil mühendis iyiymiş ya hahaha iyi bari medeni mühendis dememişler
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 6 7 yıldan beri maçlar hariç tv izlemiyorum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 "hâlâ" hala televizyon ne lan?halan tv kanalı mı açmış? ne ki? lililililiiililililililiiilililililiililililililililililililililililililililililili
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 abi televizyon eskiden aptal kutusuydu, şimdi moron kutusu artık. hatta şuursuz kutusu bile olabilir. boşaltıyo direkt beyni.
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sivil mühendis iyimiş hahah bu arada cidden belgesel kanalları yıllardan beri artık malzemesini tüketmeye başladı heralde hakkaten abuk subuk reality şovlara yer veriyorlar günün büyük bir kısmında
Öne çıkan mesajlar