Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Projesi

Eralph

Öne çıkan mesajlar

E abi maple story de mario tarzı grafiklerle çalışan 2D oyun değil mi? Demek öyle bir örnek oyun yokken o fikirle gelsem milyon dolarlar uçup gidecekti :p. Tabiki o ayarda ne oyun yapabilirim ne de serverlarını karşılayabilirim ama bu kadar kötü bakış açısını anlamıyorum.

Bana kalsa dandik 3D grafikler yerine 2D olsun güzel çizilmiş olsun çok daha oynanabilitesi var. Hem de sprite çizebilecek bile birini bulamıyorken 3D model yapacak birini kimbilir nasıl bulcam. He yoksa bul bana öyle adam 3D de yapılır gayet :)

Sadede geleyim, Unity'e bakıyorum buaralar ve özellikle web player sayesinde harika bir dağıtma imkanı sağladı.Tek tuşla standalone exe yapıp steame koyabilir, tek tuşla webplayerın içine gömüp istediğiniz siteye koyabiliyorsunuz. Baya ilgimi çekti sanırım bu oyun fikrini de 3D'ye çevirip oraya taşıyacağım.
Antrenman olsun diye şuanda ev modelleri indirdim şu oyunlardan(evler çıkar üzerinde para yazar tıklayıp satın alıp bisüre sonra satarsınız) bitane yapıp kongregate'e koycam.Sonra da duruma göre bu oyun fikrini 3 boyutlu yapacağım. En kötü kurşun füze taş gibi şeyleri ben çizerim karakterleri de parayla çizdiririm ama tabiki yardımlara gene açığım. Ondan önce belki kongregate'e 2-3 oyun daha yapıp koyabiliriz, yani model sağlayacak birisi varsa her türlü oyun fikrine açığım denebilir.

Buarada niye cevap vermemiş yauuuu demesin topiki okuyanlar özel mesajla iletişime geçtim insanlarla :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...