Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 İnternette baktım çok fazla yere bağlanmaya çalıştığından falan oluyor demişler de çözüm bulamadım ne yapmak lazım. Hızı falan kısıtlayınca olmuyor, bu bağlantı sayısını nasıl kısıtlayacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bağlantıyı koparıyor derken abi? Ayarlarda en fazla eş ve ortak arama kısmı var ordan azaltabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bildiğin bilgisayar internete bağlı değil gibi gözüküyor ama bağlı aslında, bir kaç saniye sonra tekrar bağlanıyor. kısıtlamam lazım bişileri de işte neyi ne kadar bilemiyorum. kesin benden önce aynı sorunu yaşayan vardır diye ayrıntılara girmeden anlatmıştım, hayal kırıklığına uğradım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 utorrent kullanıyosan preferences->bandwidth->number of connections Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 değerleri ne yapmam gerekiyor orda peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 beyler lütfen yardım edin şimdi saçımı başımı yolacağım. torrent interneti koparıyor daha sonra modeme tekrar bağlanıyor; modem internet access vermiyor kafayı yiyeceğim şimdi. bilgisayara da modeme de restart attım biraz oyalandım anca bağlandı internete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 torrent programını kaldırdığında sıkıntı olmuyor mu? başka bir program dene bi bakalım, bir de port forward mevzusu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Ya olay sadece torrentten download yaparken oluyor. yukarıda söylendiği gibi çok fazla yere bağlanmaya çalıştığından kesin de onları ne kadar kısıtlayacağım, ne yapacağım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 modemi değiştir, kaliteli bişi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 şuan öyle bir imkanım yok malesef, modem de benim değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Myshkin said: Ya olay sadece torrentten download yaparken oluyor. yukarıda söylendiği gibi çok fazla yere bağlanmaya çalıştığından kesin de onları ne kadar kısıtlayacağım, ne yapacağım bilmiyorum. abi orada ayarlara gel işte, uploadı mesela 10 kb a kısıtla. global number of connections'da da düşür işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar