Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[LombaK]® Cup #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet beyler, bayanlar bu hafta bir turnuva yapalım derim, uzun süredir yapmadık.

Gün olarak Salı düşünüyorum, daha önce Salı günleri yapıyorduk ve katılım yeterli oluyordu.

Gene de önerilere açığız. Turnuvanın şekli ve kuralları katılımcı sayısına göre belirlenecektir; ancak tek tur eleme olmasında fayda görüyorum. İlk turda elenenler için yeterli talep olması durumunda 2. bir turnuva düzenleyebiliriz.

Bu arada belirtmeme gerek yok sanırım ama gene de hatırlatayım. Kayıt olmak isteyenler hesap adı ve numaralarını belirtsin lütfen.

Oyuncu listesi:

Pentagram 966
Spartacus 162
Sleeep 525
Tempest 771
WarAdmiral 984
SeksyZerg 393
AnzeloT 550 (Bursat)
whoewer 720 (dattebayo)
Polyushka 801 (artsvol)
GosuHCl 251
visas 988 (tyrannus)
mithgor 702
inyourmind 164
Snail 642 (snailbey)
shair 349
shaco 188
lafrost 773

http://challonge.com/images/brackets/lombak8.png
Mesaj tarihi:
beyler bi kere o çarşanba'ya oy veren hangisiniz ortaya çıksın. çarşanba değil çarşamba. ikincisi, bi de mesajlarınızı görebilirsek şu gün olsun diye fikir belirten, bu elit ortama sızmaya çalışan diğerlerinin oylamayı anlamsız kılmasının önüne geçebiliriz.

cuma günü tsl olmuyor mu?
Mesaj tarihi:
huun said:

beyler bi kere o çarşanba'ya oy veren hangisiniz ortaya çıksın. çarşanba değil çarşamba. ikincisi, bi de mesajlarınızı görebilirsek şu gün olsun diye fikir belirten, bu elit ortama sızmaya çalışan diğerlerinin oylamayı anlamsız kılmasının önüne geçebiliriz.

cuma günü tsl olmuyor mu?

çarşaNba oldugu icin zaten ona oy verdim :)
Mesaj tarihi:
dattebayo said:

inyourmind said:

Cuma olması daha rahat olur.Çalışanlar için en azından ertesi gün işe gitmek gibi bir sıkıntıları olmaz...

+1 kardeş.

+1
Mesaj tarihi:
salı bence de ideal arkadaşlar. tek tur olacak zaten bu sefer, kısa sürer. 20:00 için kayıtlar başlamıştır. en geç 00:00 finali yaparız diye tahmin ediyorum.

hesap adını ve numaralarınız unutmayın.
  • Yeni Oluştur...