Mathias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Ya yok ben bazı konuları gereksiz miktarda araştırıyorum bazen o yüzden böyle oluyor. Ben sadece her ay 1-2 paket herhangi ürünü yurtdışından getirten bir adamın :), başka bir olayım yok. Tecrübeleri paylaşıyorum. Biri daha senin gibi UPS ile sipariş vermiş bb.com'dan geçen hafta. Bu perşembe falan takılmış ürün, aramışlar ürünün sahibini ve vekalet + 150 lira verirse halledeceklerini söylemişler ama o kadar ucuza kurtulmaman lazım. UPS ile 1 aydır falan çalışıyor bb.com, bence UPS türkiye işin boyutunu fedex/mng veya dhl express gibi bilmiyor, o yüzden 150 lira yeter demiş. O adamdan da laf çıkmadı sonra bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bakalım Bursa'da bir ithalat ihracat firmasının müdürünün sağ kolunu buldum,eğer takılırsa arayıp rica edicem geçirebilirse geçirsin olmadı kargo ücretini düşücekler mi napıcaklarsa geri yollarım ürünleri. Ama umarum takılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Dhl yi aradım bana ptt den takip için bi barkod numarası verdi,ptt siteden baktım bugün 4.30 itibari ile istanbul kargo merkezinde TORBAYA GİRDİ yazıyor, gümrüğe takılmamış mı oluyor şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 PTT den kontrol ettim kargo bugün itibari ile bulunduğum şehirde torbaya girdi yazıyor bakalım yarın yada pazartesi elime geçerse çok sevinicem yeni programla beraber amino-protein-creatine iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 merak ettim haber versene eline geçerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Veririm gümrükte takılsaydı eğer burdaki PTT de torbaya girdi yazmazdı herhalde ama yarın bi arayıp sorucam ptt yi ne alemdediye. bb.com iherb kadar hızlı değil iherb 3 günde evime getirdi bb.com 19. gün hala elimde deil çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 oha 3 gün baya başarılıymış, us içinde 4 günde anca geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bende şaşırmıştım bildiğin 3 gün sonra geldi kapıma,yurtiçinden versem siparişi anca 3 günde gelirdi. dört gözle bekliyorum iherb ün tr shipmenti tekrar açmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bodybuilding.com dan sipariş veren varmı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 2 mesaj üstte yazmıştım ben verdim,19. gün bugün dağıtıcıya verildi yazıyor belki 1-2 saate gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ben veriyorum 2 gunde geliyo kapima sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Baya araştırdım bu gümrükte takılma olayını baya da tırstım ne yapacağım bilmiyorum muhtemelen takılacak ve bakanlar kuruluna kadar bile gitmiş bu olay büyük ihtimal oradan çıkacak kararla artık hep takılacak ahah Sipariş vermeye korkuyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bu gümrükte takılma muhabbeti varken sipariş ettim bilmeden,hatta burda birisi %99 takılcak dedi ama taklmadı. Su an kargom bulunduğum sehirde pazartesi elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ürünler bugün elime ulaştı,gold wheyin strawberryde garip geldi alışırım herhalde , bu tür ürünlerde çikolata ftw ama değişiklik yapıyım demiştim :P + bb.com dan alışveriş önermiyorum 22 gün falan sürdü elime ulaşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 İyi gene gümrüğe takılmamış ben şu an çok tırsıyorum sipariş vermeye gümrüğe takılsa hiçbir şekilde alamam. Türkiyede satılsa gidip alıcam kaç paraysa istediğim ürün yok hiçbiryerde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Valla bodyforumtr'de ürünleri takılan takılana. Ptt olduğu için siparişin geçmiş valla :), bu iş şans biraz. Halen tavsiye edilmez. fedex/ups/dhl express uzak durun. Yoksa geceleri " ORDİNOO ORDİNOO " diye ağlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 En iyisi yurtdışından gelecek tanıdıklarla filan getirtmek onun içinde araştırmalarım sürüyor. OxyElite Pro rüyalarıma giricek nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi jack3d kullanıyorum ama oxy biraz ağır gibi geliyor bana. Bir de bunlar ciddi kardiyo olmadan işe yaramıyor thermogenic yakıcı falan. Carnitine'e aban, koşuya devam :P. Ben asıl superpump max + animal pak istiyorum ama sipariş vermem bu ara hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 trainer oğluna superpump almış onu önerdi,bu bitsin bsn explode alıcaz onada dedi. Bakalım ben göğüs idmanından önce 1 ölçek isticem denemelik super pumpı,önümüzdeki haftada bsn noxplode getirticem. Creatine bitti,daha etkili bişi lazım creatine gerçekten işe yaramıyor artık :) Ha bide bugün salondada çok sordular siparişlerin geldimi diye dedim geldi geç geldi ama,milletin takılmış hep hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi diyorum şanslısın diye anlamıyorsun :). Superpump 250 yerine Superpump Max almak lazım, hem porsiyonu daha çok hem de gramajı daha az ve öz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bir arkadaşım UPS ile gönderirsen ürünün takılma riski 0 a yakın dedi ne kadar haklı sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yeni muhabbetleri bilmiyo, yine de haksız. lose lose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bi degisiklik var mı bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar