Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından protein getirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya yok ben bazı konuları gereksiz miktarda araştırıyorum bazen o yüzden böyle oluyor.

Ben sadece her ay 1-2 paket herhangi ürünü yurtdışından getirten bir adamın :), başka bir olayım yok. Tecrübeleri paylaşıyorum.

Biri daha senin gibi UPS ile sipariş vermiş bb.com'dan geçen hafta. Bu perşembe falan takılmış ürün, aramışlar ürünün sahibini ve vekalet + 150 lira verirse halledeceklerini söylemişler ama o kadar ucuza kurtulmaman lazım.

UPS ile 1 aydır falan çalışıyor bb.com, bence UPS türkiye işin boyutunu fedex/mng veya dhl express gibi bilmiyor, o yüzden 150 lira yeter demiş. O adamdan da laf çıkmadı sonra bir daha.
Mesaj tarihi:
Bakalım Bursa'da bir ithalat ihracat firmasının müdürünün sağ kolunu buldum,eğer takılırsa arayıp rica edicem geçirebilirse geçirsin olmadı kargo ücretini düşücekler mi napıcaklarsa geri yollarım ürünleri.

Ama umarum takılmaz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Veririm gümrükte takılsaydı eğer burdaki PTT de torbaya girdi yazmazdı herhalde ama yarın bi arayıp sorucam ptt yi ne alemdediye.

bb.com iherb kadar hızlı değil iherb 3 günde evime getirdi bb.com 19. gün hala elimde deil çok kötü
Mesaj tarihi:
Baya araştırdım bu gümrükte takılma olayını baya da tırstım ne yapacağım bilmiyorum muhtemelen takılacak ve bakanlar kuruluna kadar bile gitmiş bu olay büyük ihtimal oradan çıkacak kararla artık hep takılacak ahah

Sipariş vermeye korkuyorum şu an.
Mesaj tarihi:
Ürünler bugün elime ulaştı,gold wheyin strawberryde garip geldi alışırım herhalde , bu tür ürünlerde çikolata ftw ama değişiklik yapıyım demiştim :P + bb.com dan alışveriş önermiyorum 22 gün falan sürdü elime ulaşması
Mesaj tarihi:
İyi gene gümrüğe takılmamış ben şu an çok tırsıyorum sipariş vermeye gümrüğe takılsa hiçbir şekilde alamam. Türkiyede satılsa gidip alıcam kaç paraysa istediğim ürün yok hiçbiryerde ya.
Mesaj tarihi:
Valla bodyforumtr'de ürünleri takılan takılana.

Ptt olduğu için siparişin geçmiş valla :), bu iş şans biraz.

Halen tavsiye edilmez. fedex/ups/dhl express uzak durun. Yoksa geceleri " ORDİNOO ORDİNOO " diye ağlarsınız.
Mesaj tarihi:
abi jack3d kullanıyorum ama oxy biraz ağır gibi geliyor bana. Bir de bunlar ciddi kardiyo olmadan işe yaramıyor thermogenic yakıcı falan.

Carnitine'e aban, koşuya devam :P.

Ben asıl superpump max + animal pak istiyorum ama sipariş vermem bu ara hayatta
Mesaj tarihi:
trainer oğluna superpump almış onu önerdi,bu bitsin bsn explode alıcaz onada dedi.
Bakalım ben göğüs idmanından önce 1 ölçek isticem denemelik super pumpı,önümüzdeki haftada bsn noxplode getirticem.
Creatine bitti,daha etkili bişi lazım creatine gerçekten işe yaramıyor artık :)

Ha bide bugün salondada çok sordular siparişlerin geldimi diye dedim geldi geç geldi ama,milletin takılmış hep hehehe
  • Yeni Oluştur...