Xellter Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Arkadaşlar Pwp için bir server kurmaya karar vermiştin bundan 1 ay önce bunu son haftalarda kafama iyice koyduktan sonra açmaya karar verdim umarım herkes memnun kalır dediğim gibi bir pwp serverıdır. Gemble Light Ulaşım : [email protected][signature][hline] The Gemble Light UO Free Shard Owner Xellter Gemble Light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Yani o kadar ciddi...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 başarılar..[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 başarılar..[signature][hline]Patick Uo Emulatörleri: 7/24 İnsanların birbirini yediği savaş meydanı In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hostingin Brinkster Education Packetmi?[signature][hline]Patick Uo Emulatörleri: 7/24 İnsanların birbirini yediği savaş meydanı In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 pvp shardı türkiyede hiç yok eger ciddi bişey yaparsanız gerçekten yararlı olur eminim. :) başarılar[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 hım ben cecil tarzı bişey bekliyodum, hayllerim yıkıldı gene istem gibi bi server yok :/ bu arada ilk başlaımız yerde yerlere atılan itemların kaybolacağı şekilde ayarlarsan daha iyi olur herkes üstünü boşaltıyo oraya heh[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Başarılar..[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dread_Dance Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Gerek kalmadi az evvel shard Hacklendi vede kapatildi... Ulan Okardarda 1 günde world unu duzenledim belki saglam bisey olur diye tüm dungeonlar msezarlar sehirler 9 saat icinde duzenlendi tek basima gotum cikti simdi hack yedi hadeyin eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 geçmiş olsun..[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 harbiden gecmis olsun amma ugrasmisin hea (benim bildigim bir shard icin 1-2 yil veya 9-10 ay ugrasilir) Edit:Parantez [Bu mesaj mixser tarafından 31 Ağustos 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Geçmiş olsun..[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dread_Dance Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Nese Her zaman yaninizdayim http://forum.paticik.com/view.php?id=87016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Pwp -> Pvp[signature][hline]how much longer? Tomorrow never comes until it's too late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Hack?Geçmiş olsun...Fesat insanmı ararsın?Burda çok var millet aç sanki hackledide eline ne geçti..Allah Belalarını versin...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xellter Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 arkadaşlar yapılan tek şey bi tane owner acc bulmuşlar sphere nin ilk başlarkenki varolan owner accountu silmeyi unutmuşum yada gözümden kaçmış 1 2 account banlanmış başkada birşey yapılmamış onların banlarını açtım o bulunan accountlarıda banladım pek birşey kalmadı ama neden böyle bir girişimde bulundular onuda anlamadım neyse saolun arkadaşlar başarı dilekleriniz ve beddualarınız için (:[signature][hline] The Gemble Light UO Free Shard Owner Xellter Gemble Light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Başarılar.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: mixser, 31 Ağustos 2004 15:25 tarihinde demiş ki:(benim bildigim bir shard icin 1-2 yil veya 9-10 ay ugrasilir) O eskidendi mixer artık 1 dakika için shard açabiliyosun :)[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar