Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gemble Light Pwp UO Shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yani o kadar ciddi...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Mesaj tarihi:
Gerek kalmadi az evvel shard Hacklendi vede kapatildi...
Ulan Okardarda 1 günde world unu duzenledim belki saglam bisey olur diye tüm dungeonlar msezarlar sehirler 9 saat icinde duzenlendi tek basima gotum cikti simdi hack yedi hadeyin eyw
Mesaj tarihi:
harbiden gecmis olsun amma ugrasmisin hea (benim bildigim bir shard icin 1-2 yil veya 9-10 ay ugrasilir)

Edit:Parantez

[Bu mesaj mixser tarafından 31 Ağustos 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hack?Geçmiş olsun...Fesat insanmı ararsın?Burda çok var millet aç sanki hackledide eline ne geçti..Allah Belalarını versin...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yapılan tek şey bi tane owner acc bulmuşlar sphere nin ilk başlarkenki varolan owner accountu silmeyi unutmuşum yada gözümden kaçmış 1 2 account banlanmış başkada birşey yapılmamış onların banlarını açtım o bulunan accountlarıda banladım pek birşey kalmadı ama neden böyle bir girişimde bulundular onuda anlamadım neyse saolun arkadaşlar başarı dilekleriniz ve beddualarınız için (:[signature][hline] The Gemble Light UO Free Shard Owner Xellter

Gemble Light
Mesaj tarihi:
said:
mixser, 31 Ağustos 2004 15:25 tarihinde demiş ki:(benim bildigim bir shard icin 1-2 yil veya 9-10 ay ugrasilir)

O eskidendi mixer artık 1 dakika için shard açabiliyosun :)[signature][hline]No Women No Cry !!!

• Yeni Oluştur...