Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Arkadaşlar şimdi bir kaç ufak sorum var onları merak ediyorumda bilen varsa yardımını bekliyorum. 1- Şimdi ufak bir odam var. bu odada 2 tane cam var birisi yattıgım yerın arka tarafında apartman boslugu gibi bir yere bakıyor diğeri ise arka bahçeye bakıyor. ikiside bir açılan cam bide sabit cam küçük yani. bu camlara ben battaniye falan filan tarzında şeyler koyarak ses yalıtımı yapabilirmiyim? 2- Duvarların kalınlıgı hakkında pek bir bilgim yok ancak tam yan tarafımda yan dairenın bir odası oldugunu biliyorum. bu duvarlara karşı yapılabilicek birşey varmı yalıtım için? yıllar önce arkadaşıma stüdyo malzemeleri falan almıştık yumurta kabı gibi şeyler hatta direk bildiğimiz yumurta kapları ile falanda oluyor gibi rivayetler falan vardı. bunun aslı astarı varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ses yalıtımında ilk önce camlar önemli. Onları çift cam, kapıları çift kapı yapmadan dünyanın battaniyesini getirsen malesef olmaz. Sonrada duvarlarla ilgilenebilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://www.teknikuygulama.com/images/kategori_img/ses_yalitimi/ses_yalitimi_1.jpg Kaplıcan duvarları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 battaniyeyle olmaz o is iyi bir ses yalitimi icin yuzey alanını mumkun oldugunca yuksek tutman lazim yani yumurta kabı seklinde bir suru minik tepecik isini gorur ama yalitim malzemesi kullansan daha iyi bir yalitim saglarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ses yalıtımıyla ilgili uzun bi topik vardı, chemical bilmişliklerini döktürmüştü. google ile arasana bi, daha çabuk cevap bulursun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 duvarlarada yumurta akı sürersen bu iş tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ya ekonomik olarak camları çift cam yapma vs dışında çok bi çözüm yok, duvar yapıldıktan sonra yalıtmak, duvarı yıkıp tekrar yapmaktan daha pahalı oluyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ses girmesin mi istiyosun, cikmasin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yumurta konulan hedelerle kapla etrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?13,5063819,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar