Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm world um Scp lerim Hazir Host edecek yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sponsor bulursam bana makina + baglanti sagliyacak Cok büyük isler basaracagima inaniyoruz ben Ve ekibim Tüm buglar fixli Tüm erorlar fixli Sadece acacak bir Host lasim Eger sponsor olacak varsa gorusmek isterim Fikirlerini Beyan etmek istiyenlerde cevap yazarsa sevinirim ...
Mesaj tarihi:
Ah be güzelim onu herkez arıyor,inşallah bulursunda paticikte doğru düzgün harbi sponsor bulan ilk kişi olarak tarihe geçersin.Başarılar..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Mesaj tarihi:
Zaten herkes bunu yapiyor. Nebulanin scriptlerini aliyor, bilinen buglari fixliyor sonrada sponsor diyor... Neyse basarilar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
Benim scp ler kesinlikle nbl degil
Scp lerin cogu bozuk verilmis onda zaten gerci onalari duzeltmek dahakolay ama kendi basina bir seyler basarma duygusu bende haddinden fazla var.. nese saol fikrin icin
Mesaj tarihi:
said:
skyly, 31 Ağustos 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
Zaten herkes bunu yapiyor. Nebulanin scriptlerini aliyor, bilinen buglari fixliyor sonrada sponsor diyor... Neyse basarilar

1 senedir nbl scriptleri üzerine fix falan kasıyorum, hala da çıkıyo buglar...[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr
Mesaj tarihi:
said:
TaZmAnYaK, 31 Ağustos 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
said:
skyly, 31 Ağustos 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
Zaten herkes bunu yapiyor. Nebulanin scriptlerini aliyor, bilinen buglari fixliyor sonrada sponsor diyor... Neyse basarilar

1 senedir nbl scriptleri üzerine fix falan kasıyorum, hala da çıkıyo buglar...

+1[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Mesaj tarihi:
said:
Dread_Dance, 31 Ağustos 2004 16:09 tarihinde demiş ki:
Sponsor bulursam bana makina + baglanti sagliyacak Cok büyük isler basaracagima inaniyoruz ben Ve ekibim Tüm buglar fixli Tüm erorlar fixli Sadece acacak bir Host lasim Eger sponsor olacak varsa gorusmek isterim Fikirlerini Beyan etmek istiyenlerde cevap yazarsa sevinirim ...

Türkçe'yi bıraktım,hem megoloman sözler içeriyor hemde ingilizcen bile yanlış.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Mesaj tarihi:
online olarak 200-300 çeken shardlar bile sponsor bulamıyor.. sizin daha playerlara sunulmamış shardınıza sponsor bulmanız imkansız...[signature][hline]SlayerTR Lucas

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Mesaj tarihi:
said:
Lucas1, 31 Ağustos 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
online olarak 200-300 çeken shardlar bile sponsor bulamıyor.. sizin daha playerlara sunulmamış shardınıza sponsor bulmanız imkansız...

+54154564[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
| ?Laistragon? | | My Photos |
  • Yeni Oluştur...