Dread_Dance Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sponsor bulursam bana makina + baglanti sagliyacak Cok büyük isler basaracagima inaniyoruz ben Ve ekibim Tüm buglar fixli Tüm erorlar fixli Sadece acacak bir Host lasim Eger sponsor olacak varsa gorusmek isterim Fikirlerini Beyan etmek istiyenlerde cevap yazarsa sevinirim ...
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ah be güzelim onu herkez arıyor,inşallah bulursunda paticikte doğru düzgün harbi sponsor bulan ilk kişi olarak tarihe geçersin.Başarılar..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Zaten herkes bunu yapiyor. Nebulanin scriptlerini aliyor, bilinen buglari fixliyor sonrada sponsor diyor... Neyse basarilar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Dread_Dance Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Benim scp ler kesinlikle nbl degil Scp lerin cogu bozuk verilmis onda zaten gerci onalari duzeltmek dahakolay ama kendi basina bir seyler basarma duygusu bende haddinden fazla var.. nese saol fikrin icin
taz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: skyly, 31 Ağustos 2004 16:21 tarihinde demiş ki: Zaten herkes bunu yapiyor. Nebulanin scriptlerini aliyor, bilinen buglari fixliyor sonrada sponsor diyor... Neyse basarilar 1 senedir nbl scriptleri üzerine fix falan kasıyorum, hala da çıkıyo buglar...[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: TaZmAnYaK, 31 Ağustos 2004 16:57 tarihinde demiş ki: said: skyly, 31 Ağustos 2004 16:21 tarihinde demiş ki: Zaten herkes bunu yapiyor. Nebulanin scriptlerini aliyor, bilinen buglari fixliyor sonrada sponsor diyor... Neyse basarilar 1 senedir nbl scriptleri üzerine fix falan kasıyorum, hala da çıkıyo buglar... +1[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Dread_Dance, 31 Ağustos 2004 16:09 tarihinde demiş ki: Sponsor bulursam bana makina + baglanti sagliyacak Cok büyük isler basaracagima inaniyoruz ben Ve ekibim Tüm buglar fixli Tüm erorlar fixli Sadece acacak bir Host lasim Eger sponsor olacak varsa gorusmek isterim Fikirlerini Beyan etmek istiyenlerde cevap yazarsa sevinirim ... Türkçe'yi bıraktım,hem megoloman sözler içeriyor hemde ingilizcen bile yanlış.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Dread_Dance Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 arkadasim konu simdi bu degil Ben sadece Sponsor aradigimi beyan ettim bana alfabe ogretin demedim
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sponsor buLmak çok zor heLe buradan buLman imkansız. Cogu shard kendi çabaLarıyLa ayakta duruyor.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected]
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Birde fixli halini koyun o zaman paticige :) [Bu mesaj skyly tarafından 31 Ağustos 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Taina Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bulursan bana da sole.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 online olarak 200-300 çeken shardlar bile sponsor bulamıyor.. sizin daha playerlara sunulmamış shardınıza sponsor bulmanız imkansız...[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Lucas1, 31 Ağustos 2004 21:42 tarihinde demiş ki: online olarak 200-300 çeken shardlar bile sponsor bulamıyor.. sizin daha playerlara sunulmamış shardınıza sponsor bulmanız imkansız... +54154564[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos |
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 İş sizdede bitiyor ama.. Zorlamanız gerek.. Buraya yazmakla olmaz.. Ayrıca 1.5 ay boyunca sponsorluk duyurusu yapıldı. Kimse gelmedi.. 2 kişi dışında.. Onlarda vasattı..[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar