Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ok kaptım sağol dojo :)[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 onemli degil :) bir de bence circle kick alma. sureli target degistirdiginden orta guc seviyesindeki encounter'larda bile zorlaniyorsun. belki cok sonra. bende yoktu mesela 25.level a kadar.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 18 Ağustos 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Kesinliklle cleave ve ardından great cleave... Müthiş 2 feat,çatur çutur kara murat misali dağıtırsın kalabalıkları[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 biraz maymun iştahlıyım galba geçenlerde monku silip yerine sorcerer açtım luskana falan geçtim daha yeni valla sorcerer gibisi yok :) ama monk da çok güçlüymüş onu anladım tabi..[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 monk en eglencelisiydi. cleave ilk asamada degil ama 4+level larda bayagi ise yariyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Monkla chapter 1 i az önce bitirdim [spo1=Chapter 1in sonunu merak edenler açmasın]hani ayin yaparken büyücü eşyaları çalıyor ya[/spo] sonra mağraya girdim orda level 7 monkum var yanımda tomi (hencmen) Monk için en ideal şeyler Level 1den başlarken str 10 dex 15-16 con12 (hatırlamıyorum ama 10 da olabilir) wis 15-16 int 10 cha 10 human ilk thughnessı al ikincisini knockdown hariç istediğin sonra weapon finnese al persuade - concentration - disciple - lore - tumble çok işe yarar ilk 4level küçük silah (kama öneririm) ve crossbow kullan ilerledikçe unarmed strike falan gelişiyor karete kung-fu gibi garip hareketler yapıyor tumble ve cleave hit çok işe yarar. whirlwind attack ve circle kick de unarmedteyken işine yarar yanına oklu bir ranger yardımcı iyi gider level atlatıkça dex - wis arttır büyü yapmak istersen druid karıştır(tavsiv edilmez) (hayvan büyüsü yapıyor zaten) ama illa büyü yapıcam dersen lore u iyice arttır (büyü yapmasan bile eşyaları define etmene yarıyor). Ve zombileri okla vurmaya çalış vuramassan döv çünkü onlarda yakın dövüş uzmanı. Onun dışında ileriki levellarda iyileştirme yeteneği alıyor. İnşallah iyi bir monk yaparsın ilerki levellarda silah kullanmamaya çalış ve ağır zırh giymemeye çalış (zaten özel monk zırhı var)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar