Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Arkadaslar kisa bir demo mp3u buldum adi yazmiyor bunun ismi lazim? Fikri olan? Sarki 28k kisa bir demo, fair diye arattim ama bir suru sonuc cikiyor? Download icin: Click & Listen (28 k)[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Vangelis 1942[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Saol. edit: klavyede bir sorun var, yumusak g harfini cikaramadim :)[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me [Bu mesaj Thierry tarafından 31 Ağustos 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar