raze0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Kendi bilgisayarımda icq şifremi değiştirdim fakat 2 saat sonra şifreyi unuttum dangalaklıgıma geldi.Neyse infomda mail adresim falan yoktu.Nasıl bulucam şifremi bir bilgisi olan var mı? Program files da icq nun içindeki dosyalarda falan yazar mı? Bu arada 2003a kullanıorm. Şimdiden teşekkür.[signature][hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 icq heaven programıyla aratacaksın ama illegal bir programdır[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 eğer save password demediysen yazmaması lazım. mefta olmuş gibi icq no.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 boşver msn kullan daha bi keyfili oluo:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 msn rulz[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 $ifremi unuttum dersen gelir e-mail'inada nedir bu 4 tane yere birden acmi$sin ayni topici?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 pauh şimdi onu yazcaktım uoda bile var auau[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 abi tek yere acın su topicleri ya ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar